29 oktober 2008

Vaniljvisp


Provade ett tjuvknep på Freja med att ge henne vaniljvisp. Det mesta kom väl utanför munnen men lite rann nog in. Hon skrattade och busade med mig men sen efter nån minut så blev hon med ens allvarlig och sen kräktes. Jag känner att jag snart ger upp med att få henne att äta nånting! Vi har provat i över 3 månader men inget vill eller kan rinna ner i halsen på henne!

6 kommentarer:

Mia sa...

Alltför bekant låter det att hon inte får ner nåt, och om hon får ner nåt så kommer det upp igen. Så tröstlöst...

Om det är till nån tröst började Victor äta med munnen först när han var 10 månader (1 månad efter fundoplikationen som jag skrev om i förra inlägget). Då hade vi tränat att äta sen han var 3 månader.

Anonym sa...

Vad söt hon är!!
Alice får fortfarande inte något i munnen pga luftstrupen, kommer nog att dröja ett tag till. Hon väger nu 4310g. Vi kom ner hit för att göra den här tredagars undersökningen men hon var för liten/ för svag för att göra 24h mätningen. Dom andra mätningarna visade att hon hade mycket reflux. Det var många pungter som visade på att hon behövde operationen, dålig viktuppgång, kräkningar och sen satte det sig ännu en gång.

Får Freja nexium eller santax? Tängte om hon var väldigt sur i magen och kräktes pga det. Alice kräktes väldigt när dom satte ut det vid undersökningarna. En enkel sak att testa.
Hoppas att det årdnar upp sig snart! kramar

Mia sa...

Åh, vad söt hon är, er Frejatjej! Speciellt i gåstolen, den första bilen. Kan ju inget annat än smälta av det leendet! Allt gott, *kram*

Anonym sa...

Å vilka fina bilder. Ser ju ut som om hon gillar smaken av vanijvisp iaf. Men vilken skit att det inte fungerar. Hon är åtmindstonde världens gulligaste tjej. Hoppas så att ni snarrt får ordning på allt kräkande.
Massor av kramar till er alla tre/Elin

Anonym sa...

Ja, man bara ler när man ser henne! Hon är en solstråle i höstmörkret! Hoppas verkligen ni kommer till rätta med maten snart...det känns som att det måste bli så...trägen vinner? Puss o kram Theresa

Anonym sa...

Puss på dej min lilla kära, kram moster