26 oktober 2008

Folkrace

Min sambo har ett stort motorintresse. Han har en bucklig skrothög ute i garaget som man fixar och donar med. Detta intresset har smittat av sig på min syster och hennes karl så de har också börjat - vi snackar folkrace. En oglamorös, brötig, skitig och rolig motorsport där alla har möjlighet att vara med. Efter alla tävlingar är nämligen alla bilar till salu för 6500 kr, så det är inte säkert att man får sin bil med sig hem! Är det flera personer som vill ha samma bil så lottar man en vinnare.

Igår hade Freja premiär att vara med på en tävling. Hon låg snällt i sin vagn och sov igenom allt gasande så det verkar lovande för framtiden. Tobbe, syrran och C försökte fightas om en pokal men det var väl bara syster som "fick till körningen" och fick stå på prispallen.

På kvällen var vi på kalas med Tobias släkt. Freja fick en massa fina presenter - tusen tack! Tobias kusins tjejs mormor (hänger ni med?) hade stickat ett helt underbart set med tröja, mössa och strumpor. Alla är så gulliga så man blir så rörd!

2 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon! Jag åkte hem från jobbet i gåt kväll och då kom Freja till mej i tankarna (som så ofta) Ville bara säga att jag längtar efter dej hela tiden lilla snurfan. Puss.

Anonym sa...

Du glömde berätta hur det gick för Tobbe...vann han över svågern????