13 maj 2008

Stök

Dagens vikt: 3715 gr
Mat: 5 ml / tim

Natten hade varit lite stökig för Freja. Hon har ju haft lite feber ett par dagar, legat runt 38, men i natt så steg den till 39,3. Dessutom hade hennes pegg åkt ut. (den som sitter på magen och går in i magsäcken, som vi matar i) Kirurgerna kom ned och satte in en ny.

På morgonen var hon som en vissen, supervarm, slapp groda och var inte alls på humör. Avdelnigsläkaren tog symptomen på största allvar och ringde till IVA och bad de komma ned och avgöra om hon behövde komma upp. De avgjorde att hon skulle få vara kvar men under hård bevakning. Efter en Panodil tyckte Freja att livet kändes lite roligare och bjöd till och med på ett litet slött leende.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag har läst om ert äventyr här på bloggen och oj så lilla Freja har haft det svårt!! Tar riktigt ont att läsa om hur en så liten måste genomgå så mycket!:( Allt det här måste ha varit otroligt tungt för er, men allt kommer att bli bra..det vet jag!:) Orka kämpa på! En stor kram till er alla härifrån Finland!:) Tänker på er! Kram, Jannica

saralee sa...

Hej på er!
Täkte passa på att skriva några ord medans Agge sätter i sig korv och makaroner....vad vore livet untan mat för vår lille herre!! Inte roligt att hon fortfarande har feber! Hoppas att hon blir bra snart!! Inte hört nåt om operationen än eller? Hoppas att ni mår okej och att ni hinner njuta lite av solskenet som håller i sig. Håller även tummarna för att Freja blir så pass bra att också hon kan följa med!! Kram på er alla! Vet inte om vi sa det till dig, Jossan, men vi pratade om att komma ner och fira Gullans halvårsdag??!! Vi höres om det...
Kram

Anonym sa...

Hej vännen! Skönt att höra att de flesta slangar och annat är borta :) Nu får vi hoppas att febern ger sig så hon kan operera sig och börja krya på sig igen!
Vad bra det känns att lilla Freja är född Bajenfans :) Ni är varmt välkomna till Sthlm när Freja mår bra och kolla på en match :)
Kram från kusinen i Sthlm med familj

Anonym sa...

Hörde precis ditt meddelande på mob-svaret. Hittade nämligen mobilen i sopkorgen. En halväten kaviarmacka hade börjat lukta, jag va tvungen att kolla och såg mobilen.
Hursom haver, va glad jag blev miss positivo. Keep up the good spirit.

Ta hand om dina två pärlor! Kram.

/Christine

Anonym sa...

Jag hoppas att läkarna hittar "roten" snart, så vårt lilla hjärta ihållande kan få må bra! Tänkte på en sak: att även om allt inte blev till det bästa för Frejas start i livet, så fick hon de två finaste föräldrarna ett litet knytte kan önska, som ger henne all den kärlek hon behöver! Kram på er alla tre, Theresa

Frejas moster sa...

Hallå!
Tänkte slå en signal, men såg vad klockan var. 20.59
Den som känner min syster vet att man ringer INTE mellan 21-22 på tisdagar. DESPERATE HOUSEWIFES!
Vi får höras senare...

Eva-Lena sa...

Har följt denna bloggen sedan jag fick adressen av din syster. Hoppas att lilla Freja snart blir bättre så ni kan komma ner till skreacamping och hälsa på.
Kram

Anonym sa...

Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja Heja Freja.. och för er information användes INTE copy funktionen. Nu har jag läst en massa om er och är ganska trött men glad att ni är så fasligt bra. Stolt att ha starka vänner som såhär! Tydligt kan jag se att Freja inte vill bli golfproffs med tanke på oturen med peggen hela tiden, men fasiken vad är väl sport när det finns mat.

Pussar kommer med stora bussar

Fridan i Borås

Mange sa...

Hej på er... Har just hittat eran blogg... Inte visste jag att du var en sån författare josse! Hälsa Grattis till Tobbe från mig och hoppas verkligen ni får åka hem med lilla Freja snart!

Kramar från Mange