22 maj 2008

CT igen

Transport ned till CT röntgen

Jaha, idag hade de planerat en ny CT rönten för Freja. Abbes pappa sa en gång att barnen blir väl självlysande av all röntgen och Freja är nog på god väg! Idag kom de fram till att cystan som är inne i njuren är 1,5cm x 1,2 cm . Eftersom hon har en mängd blodförtunnande mediciner så är blödningsrisken för stor för att ta ett prov. Så nu har de börjat med ännu en ny antibiotika (nummer 5 i raden?) och denna hoppas de ska kunna tränga sig in i eländet.

Det positiva är att nu ska de låta Freja vakna och förhoppningsvis kunna komma ur respiratorn snart. Jag längtar...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er alla tre!
Har precis läst om cystan.Den är ju stor med tanke på hur liten hennes lilla kropp är.
Nu håller vi alla tummar som vi har,att anibiotika nr:5 biter på den fulingen, så att den försvinner.
Önskar ju inget mer än att hon ska piggna till igen.
Ha det så bra och va rädda om varandra.
Massor med kramar ifrån Ulle med familj

Frejas moster sa...

God kväll!
Undrar om hon blir "självlysande" av all röntgen? Ska pröva detta nån gång när hon kommer hem till oss. Trappgarderoben kan bli ett bra ställe att testa på...Kram på er!

Johanna sa...

Sänder några stärkande tankar från Aplared.
KRAM PÅ ER TRE!

Imsavimsa sa...

Men lilla Freja vad du ska gå igenom. Stackars lilla vän som mår så dåligt. Hoppas hon piggnar i efter nedsövningen och att hon kommer fort ur respiratorn.

Styrkekramar till er alla från Victors mamma

Abbes pappa sa...

Huh. Klockan är halv ett och jg kom precis hem efter en långdragen after work. Tänkte att jag kollar väl igenom mina bloggvänner innan jag går och lägger mig. Och så hittar jag det här. Fan också. Nu får du rycka upp dig Freja och inte skrämmas så. Tänk på din mamma och pappa.

Ni ska veta att jag tänker på er, jag har ju suttit på samma stolar ni sitter nu, åkt samma hissar och ätit samma trötta cafeteriamat.

Men Freja slår Abbe med hästlängder i IVA-dygn. Jag vet att jag inget kan göra här hemifrån, men jag skickar all styrka jag kan genom cyberrymden.

Kämpa på

Kram /Abbes pappa

Anonym sa...

Hej på er.
Vad tråkigt att Freja blivit sämre igen. Det är en stor liten kämpe ni har. Håller forfarande tummarna här ute i Vegby och tänker på er varje dag.

Kram...kusin Tina

Anonym sa...

..jag längtar också.

Kämpa på Freja!

/Christine

Anonym sa...

Ni finns i våra tankar varje dag...Vi hoppas och längtar efter att...ALLT ska bli bra. Lilla Freja fortsätt kämpa...och mamma J och pappa T all styrka till er!!! Kramar från Theresa

Anonym sa...

vi pratar om er varje dag och tänker på er vill så gärna hjälpa men vad kan vi göra Freja du är så stark nu får du visa vem som bestämmer karaaaaaam