19 maj 2008

5 månader

I lördags fyllde Freja 5 månader vilket också betyder att vi varit på sjukhus i lika många månader. Vart tog tiden vägen?

I vintras sa vi att det var en bra årstid att vara på sjukhus, då ville man ju i alla fall inte vara ute. Men nu känns det annorlunda. Solen retas genom att stråla och lockar ut oss, och vi är fast inne på en sal på lasarettet.

5 månader. Hur många fler?

10 kommentarer:

Farbror Rille sa...

Förhoppningsvis inte många !

Tänker på er hela tiden... nu får det snart bli ett slut på det här så ni får komma hem !

Hörs o ses !

Anonym sa...

12gånger hundra vad blir det!!!!!

Anonym sa...

hemma menar jag!!

Abbes pappa sa...

Heja Freja säger jag bara. Och heja er. Det är en tuff start ni har fått med det lilla livet. Jag hoppas det fixar till sig snart. Kämpa på.

Hälsa all personal från Abbe och mig.

leos mamma sa...

hej hej. Sitter här o läser om eran lilla tös. Har själv en son på två och ett halvt år med 22q11. Vi va lyckligt lottade med att bara behöva bo på sjukan i 8 veckor. De konstiga e att tiden går ändå. Jag fick ofta frågan hur man fördriver tiden, men vadå... man hinner knappt duscha. Jag tycker att de e superbra att du bloggar från början, för då får man ur sig en del av alla tankar som snurrar i huvudet. Kan berätta att när våran leo va 5 månader så vägde han 4 kilo och nu 2 år senare är vi uppe på hela 9 kilo. Kämpa på me eran lilla tös, så småning om kommer ni därifrån även fast det också känns läskigt. mina tankar finns hos er.

Anonym sa...

Freja har lite tur i oturen. Hon har de bästa föräldrar man kan få.

/C

Anonym sa...

Även om ni kanske inte skulle få njuta av denna sommarn, så har ni alltid nästa....och nästa....och nästa...Sänder tons of kärlek till er och som sagt HEJA FREJA!!! Theresa

Anonym sa...

Ni är helt otroligt grymma alla tre!! Följer bloggen varje dag.... Fortsätt kämpa - snart vänder det!!! Hälsn Madde, Nicke, Kevin och Maja

Josefine sa...

Det som är positivt med denna resa är att man träffar så himla många underbara människor! Tack alla som hejar på oss!

Extra kul att Freja hittar fler
22q11-polare som Leo och Abbe!

saralee sa...

Heja heja heja Freja!!!!! Ni ska inte vara där så mycket längre nu för ni ska komma hem till oss!!!! Vi saknar er jättemycket och vill träffa er oftare.....som vi tidigare sagt så är vår lilla sessa en fighter så hon fixar detta som en dans!! Ringer lte senare, ska hämta mor så hon får luftas lite.
Kram