26 maj 2008

Nej, nej, nej

Idag kom beskedet som jag fasat för. Familjen Älg får förmodligen åka hem i morgon. Givetvis är jag glad för deras skull men samtidigt så blir jag så ledsen att de kommer att lämna oss. Alla trevliga åker hem...

Just nu ser det ganska mörkt ut på fronten att hitta nån vettig att umgås med i huset. Ronald som alltid har varit vår fristad har på senare tid förvandlats till "Villa-upp-och-ned". I lördags fick jag att ursinnesutbrott och skällde ut 4 barn och 2 pappor. Barnuppfostran är nått som inte existerar i vissa familjer verkar det som. Antalet svenskar har nästan varit en minoritet här i huset. Under veckan som gick hörde jag den underbara kommentaren från en 7 åring som bor här: -"Mamma, när ska vi åka hem till Sverige igen?"

8 kommentarer:

Fru Säl sa...

Tack för den piken ;) och du undrar varför ni inte sett så mycket av oss på sistone.
Ikväll kommer jag iallafall att sova i huset eftersom Elliot ligger på ett övervakningsrum igen, det blev inget ledigt till oss som dom trodde.
Vi får hoppas våra små guldklimpar sköter sig så vi kan pusta ut och umgås lite ikväll.

Fru Säl :)

Maria sa...

Tråkigt för er att de åker hem... Men gud vilken kul liten kille med kommentaren! Det är nog på Ronald som det var på jobbet igår på mors dag då - de enda som var där var de som inte ville sola och de som inte ville fira. Suck jag höll på att strypa en unge.... Kram Maria

Anonym sa...

Hej Josefine!
Jag är Daniels kusin, Ellinor Starrén som fått din bloggadress av jennie idag. Tänkte bara säga att jag tänker på er ibland och ville bar skicka en liten hälsning.
Soliga lycka till hälsningar från mig och min familj!

Josefine sa...

fru säl:
Du vet att jag tycker om dig!! Du räknas ju tyvärr till "kortisarna" som bara kommer em kort period. Trist att även ni kommer att åka hem i veckan!

Maria:
Ibland får man avsky barn!

Ellinor:
Välkommen till oss! Kul att Frejas sida sprids, det är så roligt att så många bryr sig!

Stina sa...

Hej Familjen!

Va tråkigt att era kompisar åker hem, men e säker på att ni oxå snart får åka hem med Freja, vilken kämpe! Skönt att hon e piggare nu. Vilken ljuvlig glass, vill haaa... :)

Vi tänker på er hela familjen Johansson och vill så gärna träffa sötisen(å er såklart) snart!

KRAM

Lena sa...

Hejsan

Hittade hit från vardagspussel för ca 1 timme sedan och har nu läst allt du skrivit.
Du är verkligen en bra bloggare!
Vilken resa du är inne i och lite kan jag förstå av din resa för jag har varit med om lite av den men det är nu 5 år sedan.
Har en DS tjej som är 5 år och som heter Linnéa och Linnéa har en tvillingsyster Agnes.
Tjejerna kom till värden 10 v för tidigt och mådde ganska bra men sedan blev Linnéa väldigt dålig och då fick jag en liten inblick i det som du är med om nu.

Din lilla Freja är en riktig liten sötnos och en stor kämpe.

Förstår dig verkligen hur du känner när sjukhuskompisar försvinner, hände oss också när vi låg på neo och vänner fick åka hem och vi fick snällt vara kvar.

Hoppas det är ok att jag fortsätter att följa din och Frejas hjärte resa.

/Lena

Carrroline sa...

hej josefine!
jag håller med, skrämmande många likheter...haha!! men det kan ju bara betyda att vi båda väljer bra saker i livet, eller hur?!?! hoppas ni mår ok och trots att vi aldrig har träffats eller känner varandra så är freja och er familj ofta med i våra tankar hos både mig och min man! vi säger ofta att nu måste vi gå och kolla så allt är ok med freja! hoppas som sagt allt är ok!! många kramar caroline

Fru Säl sa...

Ha,ha, ja vi hoppas på att få komma hem snart ( till Sverige, som Oliver sa ;)) Jag vågar inte ta ut något i förskott men hittills har återhämtningen gått i raketfart.
Vi hinner nog bara hem och vända innan vi ska tillbaka till ortopeden med Elliot så vi hälsar på er innan ni ens hinner sakna oss :)
Och så kommer det nog snart nya Älgar. Kram