09 juni 2008

Tomorrow

I morgon ska hjärtkirurgerna ha en hjärtkonferans och då ska de diskutera hur och när Freja ska opereras. Vi väntar spänt...

Ps. det har varit en bra dag. ds

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för att du orkar skriva och berätta om 22q11. Ingen kommer att klara det bättre än ni! Freja har tur som har er som föräldrar!
Vi hoppas hon får opereras snart!
Kram kusinen i Sthlm

Anonym sa...

Go kväll,

I en liten stuga fylld med brago och kall öl ligger jag och latar mig medans Mattias odlar hår och härjar med supersågen. Det skulle behövas målas där ute i lillstugan. Det ser för "täskigt" ut alltså. Och alla mina ritningar som sticker ut från soffans underkant skulle nog behöva dammas av och sorteras i en inbördes ordning som bara jag och gud känner till.
Kom ut till Kullavik, plocka spik och drick lite flädersaft så jag får ett skäl att städa.

Stor kram från soffan =).

Maria & Elliot sa...

Vi håller tummarna för er. Denna gången måste det vara Frejas tur!!
Vi kommer förresten till Gbg på måndag, vi ska prova skor och ev gipsa Elliots fötter igen :(

Bamsekramar
Fam Säl

Anonym sa...

Hej vänner!
det är så skönt att att gå in och titta att freja har det bra och ni e på glatt humör.
Jag har varit här inne varje dag men inte tagit mej tid till att skriva. Haft besök från syster m fam i förra veckan och varit fullt upp. Det blev mycket prat om lilla Freja och er.( glada tankar bla om lillans nappföring) Känns faktiskt som jag är närmare er för man får hänga med så mycket på vad som händer pga bloggen. TACK! för at du orkar och vill dela med dej.

Kram älskade vän!
M

miamaria sa...

Tomorrow, tomorrow!!! SNAAAAAART!! Kram kram kram

miamaria sa...

Förresten... sååå coolt! Jag träffade en av Sveriges största bloggare idag och hon har kopierat hela mitt kollage och bloggat om mig!! Wieee...lite stolt e ja!! Kolla in.. Puss

Anonym sa...

Hej Josefine!
Har nu läst Frejas blog och både gråtit och skrattat om vartannat!För att göra en lång historia kort; träffade Mia i fredags och vi började prata barn, hon berättade om er och allt som hänt. Kände igen en del av det då en kompis berättat detta för mig. Frågde om hon menade dig, och det gjorde hon. Hom berättade om Frejas blog och nu sitter jag här som fast klistrad! Vill bara säga att jag tänker på er och er lilla ängel (vad underbart söt hon är!). Har själv en liten dotter på ett och ett halvt år nu, tiden rusar! Massor med kramar på er från Emelie (kompis från då vi var 10-13 år!)