18 juni 2008

Mer kalas


På eftermiddagen kom farmor med massa fina presenter En underbar rutig klänning och byxa som ska vara "midsommaroutfiten" och en mysig trasdocka. Tobias morbror B och hans sambo A-C hade skickat med en gosig mjuk katt- tack snälla!!!

Längst ned på sjukhuset finns en fantastisk avdelning som heter "Lekterapin" där alla inneliggande barn och deras syskon kan komma. De har stora lekrum, bibliotek, biljard, datorer, kök, personal, musikrum och ett underbart avslappningrum. Dit gick vi när Freja blev frånkopplad från droppen. Det är svårt att se på bilden hur mysigt det är där inne med den mjuka musiken, porladet och den genomtänkta belysningen. Farmor och Freja satt en säng med massa kuddar och myste.

På kvällen åt vi kvällsmat ihop med en familj som vi börjat få bra kontakt med på avdelningen. De har också en "hjärtis", men hjärtisen har en tvillingbrosa och en bror, så de har det tufft stundtals när alla vill ha uppmärksamhet! De var så gulliga och hade köpt en söt Pippidocka till Freja!

Tror att vår lilla goding var nöjd med dagen. Hon somnade gott efter att farmor hade nattat henne. Tyckte att hon var lite ansträngd i andningen....

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt att ni fick fira halvårs dagen på ett bra sätt! Freja hade säkert en lyckligt dag med all den kärleken och uppmärksamheten!
Kram
M