13 juni 2008

Fredagen den 13:e

Vem har sagt myntat att fredagen den 13:e är en otursdag? Jag håller absolut inte med! Vi har haft en toppen dag! I morse när vi kom till Freja så sa sköterskan glatt att crp var under 5! Ville nästan göra en liten glädjedans av lycka, men insåg att då skulle då nog leda bort mig till psykavdelningen så jag avstod. Nu jädrar, vilken formtopp hon är i nu!

Sen hade hände det grejer! De hade beslutat på ronden att artärnålen i armen skulle väck och att hon inte behövde vara uppkopplad med elektroder - så då rök de! Samtidigt så bestämde de att de kunde komprimera ihop hennes dropp så hon blev "fri" från allt i 2 timmar! Stod som ett fån och bara log men Freja log nog mest av oss alla. Trodde ett tag att hon skulle få kramp i kinderna för hennes lilla pussmun log hela tiden!

Mellan 12-13 är det vila på salen på sjukhuset och då ska det helst inte vara några föräldrar där. Det passar bra in med lunch också för vår del. Idag kom Tobias pappa ned och tog med oss ut och åt lunch i Sävedalen. När vi kom tillbaks till Ronald så sprang jag in och hämtade barnvagnen (fick nästan damma av den!). Var i extas att äntligen kunna använda den! På väg ut från Ronald så fick vi gratisbiljetter till Monster Jam på söndag! Skitskoj!!

När vi kom till Freja så charmade hon farfar totalt och bara skrattade. När vi körde ut henne i korridorerna så blev ögonen stora som tefat och det var så mycket att titta på! Efter hennes lilla utflykt var hon aldeles utmattad och sov tre timmar i streck.

Vilken underbar dag det har varit idag! En jobbarkompis har äntligen fått sitt välförtjänta körkort också - grattis E! Jag vill vända denna skrockdag för gott till en turdag!

5 kommentarer:

Eva-Lena sa...

Vad skönt för er att allt går så bra. Måste kännas underbart för både er och lilla Freja.
Ha en bra helg.
Kram

Frejas moster sa...

Fredag den 13 kommer alltid från nu vara en bra dag...

Anonym sa...

Oj vad härligt! och jag håller med, fredagen den 13 är helt klart en tur dag!
Idag har jag varit ute med Elgon på gräsmattan( i koppel) och han har hälsat på massa nya katter. Lite roligt för han helt orädd och de större katterna sprang så fort han kom. Han tom fräste på vissa av dem. Jag o grannarna skrattade gott!
Nä nu ska jag förtsätta att måla i köket. kanske sätta tapet i morgon. Saknar dej!
Massor med kramar till er!
M

Imsavimsa sa...

Vilken toppendag för Freja och er! Hon var säkert förvånad att det fanns så mycket att se på utanför rummet. Verkligen kul att ni fick ta ut henne en stund!

Anonym sa...

Våra böner har blivit hörda!!! Praise the Lord, Halleluuuuujaaa! Kramis kramis, Theresa