29 juni 2008

Längtan

Status: feber och tuberkuloshosta

Vilken miserabel dag. Mamma kom med middag vid 13 och fick nästan mata mig, hade ingen matlust alls, vilket är ytterst ovanligt för att vara mig! Sen låg jag i samma position i soffan hela eftermiddagen för att sedan matas igen klockan 19. Efter det var det ryggläge återigen.

Jag är så himla ledsen. Vill bara åka ner till Göteborg och springa upp till Freja men det går ju inte! Har inte varit ifrån så här länge någon gång och det känns så fruktansvärt! Om jag inte är bättre i morgon så vet jag inte vad jag gör! Får svänga förbi NASA och låna en rymddräkt så jag kan träffa henne.

Saknar er mina älsklingar...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fasa ! men de klarar sig säkert men inte du Jossan se nu bara till att bli bra !!! är det konstigt att du blir sjuk krafterna tar väl slut nån gång ni är ju fantastiska må solen snart skina så ni får lite nya krafter kraaam låna ps låna du en rymddräkt du skulle vara så sööööt

Anonym sa...

Darling darling darling!

Som sagt, de klarar sig säkert ypperligt nere i Gbg, det är du som är lite i saknadstagen tror jag. Ligg och kolla på lite film så får Tobbe blogga till dig :) JAg hr en neoprendräckt som är jäkligt tät... dessvärre täcker den inte huvudet och jag misstänker att det är där som det jävliga är. Du får nog hålla dig undan någon dag till. Nu får någon pyssla om dig lite, det kan du behöva. Kram kram och tänker på er!!

Anonym sa...

Förresten så var det från Frida H, ska skaffa mig ett konto snart :)

Daniel sa...

Hej på dig!! Jag lider verkligen med dig, hoppas du frisknar till snart så du kan åka ner till Gbg!! Ha det underbart!!

Anonym sa...

Krya på dig, vännen! Passa på att vila och bli ompysslad så mycket du bara kan nu, det behöver du!
Kram kram kram från fam Säl

Anonym sa...

Inte roligt! men Kanske var det meningen att du skulle bli sjuk när du nu är hemma. Kroppen behöver nog vila från all stress av att vara på helspänn.
Slappna nu av så blir du snabbt frisk! Blir du rastlös i sängen så ta tiden att framkalla lite bilder till scrap boken, vet ja. Jätte lätt och snabbt på snapfish....
Hälso kurer; en snaps jägermeister varje kväll tills du frisk. Eller varm mjölk med massa pressad vitlök och honung( daniel) men se till att folk som träffar dig, äter vitlök själva, annars är det riktigt synd om dem!!
Men det funkar!
JÄTTEKRAMAR och krya på dej!
M

Anonym sa...

ps. har du varit inne på styleroom? Vi är MoDE..
Kram
M

Eva-Lena sa...

Krya på dig Josefine. Förstår att det måste kännas fruktansvärt jobbigt att inte kunna vara hos Freja, men jag är säker på att hon har det jätte bra med sin pappa. Ta nu hand om dig så du blir frisk.
Kram Eva-Lena

jennie sa...

Hej mitt hjärta! Det gör ont i hela mej när jag försöker förstå hur mycket du måste sakna henne..Snart kan du åka dit igen. Puss och kram J