01 juni 2008

Here we go again...

Jag sitter och surar. Efter en jättebra helg så avslutas den med ett stigande CRP. Freja hade kräkts en hel del under natten och fortsatte under förmiddagen. Det verkade som inget ville stanna kvar i magen. Mellan kräkningarna låg hon helt utmattad och sov. Min äldsta syster kom på besök och vi hade det så mysigt och badade Freja och pysslade med henne.

Senare på eftermiddagen gav sköterskorna upp och drog in på all mat eftersom allt kom upp hela tiden. Samtidigt hade de sett på prover att crp hade stigit till 52 (ska ligga under 8) och hon parkerade sin syresättning på 50. De ringde in en jourläkare som kom och gjorde ett ultraljud på hjärtat och även röntgen kom och röntgade lungor och magen. De ville vara säkra på att det inte fanns en massa vätska nånstans.

Hjärtat såg ut som vanligt och lungbilderna var bättre än vad de har varit på 3 månader men vad är det som stökar nu? Det senaste crp visade 60.

6 kommentarer:

leos mamma sa...

Hej Hej.
Har ni hittat nåt än?

Jag tittade på videon med nappen, man blir helt tårögd... Äter Freja ur flaska? Nu på korten kan man se att hon tillhör vår lilla skara, hon är väldigt lik både Leo o Abbe. Bor ni långt ifrån sjukan eller tillhör ni dom lyckliga som får hemsjukvård?
Sköt om er.

Frejas moster sa...

Men Freja!
Här kommer man och hälsar på och pysslar om dig, du är frikostig med leenden och är jättemysig. Och så det här?! En liten jäkelunge, det är vad du är, en väldigt söt sådan, men ändå en liten jäkelunge...

Anonym sa...

Hej vännen! Videon är jättebra, hon är för go er lilla tjej! Har glömt att skriva att dikten var fantastiskt fin, den stämmer väldigt bra. Hoppas att värderna vänder på en gång och att hon får behålla maten så hon blir stor och stark :)
Lucas hälsar. Kram kusinen i Sthlm
Just idag är jag stark...

Tobbe T sa...

Svårt att skriva nåt vettigt... så jag hejjar på lite i det tysta.. Massa kramar Tobbe T

Josefine sa...

Till Leos mamma:
Nej hon äter inget i nappflaska. Hon har en knapp som hon får all mat i ( när hon får äta!)
Vi bor 3.5 mil från vårt hemsjukhus- så jag vet inte om det blir hemsjukvård?

Anonym sa...

Heja Freja, nä nu måste jag läsa ikapp.. / Frida