04 juni 2008

LisebergHade knappt landat på Liseberg innan jag satt i Balder. Hittade en filmsnutt av en åktur på youtube så ni får ett prov också! Blundade 75% av åkturen och satt ihop krupen av skräck - fast den var härlig på samma gång! Försökte vinna en megastor Kexchoklad som jag skulle ge till avdelningen men de fick nöja sig med en mini...

I morgon ska Freja genom gå sin undersökning. Vi hade ett läkarsamtal idag om hur de ska gå tillväga vad det finns för komplikationer. Hon kommer att sövas ned och sen går de in via ljumsken med en slang och går hela vägen upp till hjärtat. Väl uppe vid hjärtat så sprutar de kontrast och ser samtidigt på röntgen hur det färdas i blodkärlen. Om inget oförutsett händer så tar de henne ca kl 13.00 i morgon. Hoppas nu det inte tillkommer något som gör att inte undersökningen kan bli av! Det måste finnas en plats på intensiven efteråt i fall hon inte mår bra, och där uppe har det varit kaos det senaste. Vi håller tummarna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läste din blogg och dikt osv för alla som var på kvällsfika idag och det var mycket uppskattat tillsammans med Kärleksmums och te. Vi på Odengatan håller tummarna för Freja imorgon såklart. Ett, det är en bra tid. Mycket glädje i luften när alla ska hem på nationaldagsledighet ju, det för tur med sig.

Magnus, Rasmus bror var här idag och hälsade massor till er. Han trodde inte man kunde bo på "hotel" vid sjukhuset sådär... tänk vad man lär sig varje dag.

Pussar och kramar från Fridan

Anonym sa...

Hahaha... det var en kul film. Tur att det inte va ni som ropade sådär. hahaha wow woow... han sa ju liksom hej på fel ställen.

Typiskt turister :)

F igen