25 juni 2008

Bloggtopp

Jag är så himla glad! Min lilla amatörblogg har fått så många läsare! I början tänkte jag att den var bra att ha så familj och vänner kunde gå in och uppdaterar sig om läget. Men nu inser jag att trots att Tobbe har stor släkt, så är det många fler som läser om oss! Man har fått sådan fin kontakt med andra via nätet och bloggen som man aldrig hade fått annars.

För ett tag sen gnällde jag över alla bloggar som dök upp över allt. Tänkte hur har de tid och vem vill läsa? Men nu när man har kommit in i det är jag helt fast och förutom att underhålla ens egna blogg har man ett gäng favoriter som man måste gå in och kolla varje dag.

Nu börjar man känna lite press också. Har nästan fått lite skrivkramp. Måste ju underhålla mina läsare! Vet ju själv vad tråkigt det är när inte folk har uppdaterat något nytt inlägg.

Mitt råd till folket - börja blogga!

5 kommentarer:

madeleine sa...

jag följer er blogg flitigt:) går in flera gånger om dagen för att se om du uppdaterat. önskar er verkligen all lycka och att det är er tur att komma hem snart:) söta lilla freja:)

Eva-Lena sa...

Jag håller med dig. Börja blogga.
Kram på er

Lena sa...

Jag läser din blogg varje dag och blir så lessen när du inte har skrivit på några dagar men sedan blir jag jätte glad när du har skrivit något nytt och bilder på din underbara lilla Freja.

Kramar från Lena med tjejerna Linnéa o Agnes

miamaria sa...

mohahahha. tänkt efter nästa gång du mobbar mig för ett intresse du inte delar!! ;) jag vet allt vad du sa om min blogg för ett år sen!! ;) jag tycker det är sååå kul att bloggen har många besökare! kram

Anonym sa...

Om jag börjar en blogg... kommer du läsa den då? :)

Kram Frida H