22 december 2008

Tack!

Jag kan inte fatta att jag fick 51 kommentarer på den sista inlägget! Tack för alla som har hållt tummarna och för all stöttning! Tror inte att ni förstår hur mycket det betyder! Man blir verkligen peppad av att läsa era kommentarer och känner att man orkar vidare.

Denna helgen har bloggen blivit lite lidande. På Freja-fronten har det varit lugnt, men det har varit en social helg med besök av gamla kompisar, Ronald vänner, Guitar Hero och ett och annat glas Tania.

I morgon ska vi fira jul hos mamma och pappa och förhoppningsvis har min mellansyster och hennes barn piggnat till sig så de kan vara med, men det ser mörkt ut. Det tar ner det hela att inte kunna träffas allihopa.

Ännu en gång - TACK alla underbara människor som läser och hjälper oss!

4 kommentarer:

Jonatan och Frida sa...

Man tror liksom att kommentarerna bara faller bort i glömska men det känns kul att veta att du läser alla :) För mig är det olika varför man lämnar. Ibland vill man peppa på traven för att man har nåt bra att säga och ibland vill man bara lämna ett hej så att du vet att man har läst. Ett kvitto typ. Så att du vet att jag läser, jag vet och att du kan ringa mig om det känns jävligt eller toppen. Alla väder. Love you Josefine! Fira jul nu och hoppas syster piggnar till också. Kram på alla Bloommorna :) Kram Fridan

Jonatan och Frida sa...

Glömde skriva att hoppas Frejan mår bra också men det kanske man kunde läsa mellan raderna. Löve från Fridan

Anna Andersson sa...

Vi har nog aldrig träffats du och jag, jag är vän med, och deltagare i samma damklubb som din "mellansyster". Jag följer dig och din familj här på bloggen, vilket både resulterar i skratt och gråt. Jag måste bara få säga att du är helt fantastisk, vilken kämpe du är, likaså de andra i din familj . Du får en att se på livet med lite andra ögon och faktiskt tänka till när man gnäller över småsaker vad det är som egentligen är viktigt.

Jag vill av hela mitt hjärta önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år. För det är ni verkligen värda!!!
Kramar från mig

Anonym sa...

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR
ÖNSKAR JEANETTE FRÅN HELSINGBORG