27 december 2008

Rea

Mamma och min syster drog med mig på shopping idag. Vi och alla smålänningar var på A6 (shoppingcenter) och trängdes i hopp om att göra det bästa kapet. Jag var mest nöjd med mina fynd på Ikea, ett bord till Freja och ett liten bokhylla. Ska tvinga Tobbe att sätta ihop dem i morgon.

Det roligaste med hela trippen var när vi skulle äta på McDonalds och min mamma började öva i bilen på vad hon skulle beställa. Lilla mamma du är så söt!

Ikväll var det full rulle när våra kompisar och deras barn var här. Vi åt pizza och kollade på körslaget. Heja Borås! När de åkte hem vid 22 fick jag ett ryck och började städa undan julen. Här varar inte julen till påska!

3 kommentarer:

hanna + alice sa...

Förstår att ni trängdes...såg bilköerna från mitt fönster och dom verkade aldrig ta slut!

Förlåt men Borås?? är dom med i körslaget?? Måste missat något :)

Det är nog lite upp till oss när vi ska åka hem nu, dom har bara sakt att vi inte ska skynda på för fort denna gången. Vi planerar att gå på permis under en dag nästa vecka...ska bli så skönt! Hoppas att vi är hemma till 1års dagen.

Lycka till i morgon och vi holler alla tummar vi kan på tisdag, ska gå bra det här. Freja är en riktig superhjälte!! och ni är inte så dåliga heller :)
Kram

Nina Hagman sa...

Hej världens starkaste familj! Har så många gånger tänkt att skriva en hälsning på bloggen.. måste börja omvandla mina tankar i handlingar känner jag, en början här! :) Josefine, träffade din syster nån dag innan jul (var med och inventerade husvagnar!) och fick en uppdatering om Freja. På kvällen gick jag sedan hem och sträckläste bloggen från där jag var sist.. författaren Bloom.. du skriver som en klippa! :) Det enda jag vill säga är att jag tänker på er och man kan inte annat än beundra er enorma kämpaglöd. Jag och Peter håller alla tummar vi har på tisdag. kram till er alla tre. //Nina

Freja sa...

Hanna: Åh vilken lycka att komma hem lite! Det kommer säkert gå toppen!

Nina: Hej jag hörde att du hjälpt syster att inventera. Det värmer verkligen när folk kommenterar plus att man får reda på vilka som läser! Ha det så bra!