12 december 2008

Dagen som gått

En mössa att hålla nålen på plats
Dagen vikt: 6070 gr!!!

Både läkarna och sköterskorna var förväntansfulla och hoppades på att undersökningen skulle kunna genomföras, trots den lätta sövningen, och det gjorde det!! Underbart skönt! Vi var kvar på avdelningen tills de såg att Freja kvicknat till ordentligt och sen fick vi åka hem.
Under kvällen ringde läkaren och sa att njuren såg inte alls ut som de hade förväntat sig. Det växte nämligen cystor utanpå och inte bara inuti. Knytnävslag i magen. Frågorna packades i huvudet men det är för tidigt att kunna säga nått. Nu återstår bara väntan igen. Väntan på att Göteborg redan under morgondagen ska kolla på bilderna och lämna besked. Snälla skynda er.

4 kommentarer:

sandra blom sa...

Hej
jag känner inte dig, men läser ofta din blogg. Har även hört lite om er, min svärmor och svärfar Britt-inger och Alf bor i Härna så hört dom prata lite, Tycker verkligen synd om er, hoppas allt blir bra, har själv en pojk på tio månader vet inte vad man skulle göra om det hände en själv.
Hoppas att allt blir bra.
kramar / Sandra

Prinsmamman sa...

Hej gumman!
Faan att ni aldrig kan få en lugn stund!! Lilla underbara Freja, vilken otur hon har.
Jag sitter här med massor av frågor men jag antar att ni inte vet så mycket ännu. Vilken jäkla tur att Freja iallfall föddes med två njurar.
Nu håller vi tummarna för att allt går smidigt och ni får fira födelsedag och jul HEMMA i lugn och ro!
Väntar på uppdatering.

Kram

alla4 sa...

Nej! stackars lilla gumman. Meningen är ju att dom ska få ha det bra nu och bara vara hemma och mysa med oss föräldrar, det är nog nu. Önskar att man kunde säga till någon på skarpen, skrika lite känns som att man behöver det! Hoppas att göteborg skynndar sig så att dom iallafall gör något, måste vara olidligt att bara vara hemma och vänta. Tänker på er. många kramar Alice med familj.

Ps. imponerad av vikten bravo Freja!

Hannsu sa...

Nä, säg inte så, jag ryser!
Håller med, ring, ring, ni måste få ett snabbt svar nu.

tusen styrke kramar från oss