12 december 2008

Ct




Nu på morgonen har vi gjort oss fina för att åka till doktorn. Äntligen ska ct röntgen bli av. Det var tydligen svårt att få till en tid i Göteborg så vi ska göra undersökningen i Borås. Nackdelen är att de kan inte söva henne på samma sätt i Borås. Där vågar de inte ge henne mer än en "dutt" med Dormicum så hon blir lite lullig, gemfört med gbg där de har möjlighet att söva henne helt om det krävs. Vi håller tummarna att hon ligger still i 15 min annars får vi göra om allt i nästa vecka och då i gbg.
Det kanske låter löjligt i det stora hela men jag är så orolig att vi kommer vara på sjukhus på onsdag när hon fyller år. Ska kämpa för att det inte ska bli så.

4 kommentarer:

Hannah sa...

inte alls löjligt!! klart ni inte vill va på sjukhus när hon fyller år, ni har ju firat tillräkligt med "firardagar" på sjukhus!!!

Hon verkar gilla att bada, supersöt!!!! :-)

Anonym sa...

Freja - försök att ligga stilla ! Du vet att nästa vecka är har du inte tid med sån´t här ! Då är det födelsedags-dags och det innebär att det är din alldeles egna "glad-dag" - inga läkarbesök o annat trist !
Lycka till !

Anonym sa...

Vi håller tummarna att hon ska ligga stilla under röntgen och hon får fira sin födelsedag hemma! Tänk att det är 1 år sen hon föddes!
Vilka härliga foton!
Massor med kramar
MoDE

familjen Berggren sa...

Vilken go och glad liten sötis ni har // Kram Cissi