25 december 2008

Jul, jul, jul!

Vi är precis hemkomna från svärmor där vi har varit hela kvällen och ätit så magens alla veck är fyllda till max. Har säkert gått upp flera kilon denna jul! Är lite sugen på att åka på mellandagsrea i morgon... Vi får se vad som händer.

På kvällen, dan innan julafton, ringde en läkare från Göteborg och sa att vi ska infinna oss på kirurgavdelningen kl 11 på måndag för inskrivning av Freja. Operationen kommer att ske under tisdagen.

Så nu innan måndag ska vi passa på att träffa de som kan, och som är friska, slänga ut julen och ladda för operation.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håller alla tummar och tår för att ni ska få en kort och bra sjukhusvistelse denna gång och att operationen går bra. Har ni ork och tid så hör gärna av dig så kan jag svänga förbi med dina mammmakläder. Behöver ju inte dem längre;-) Annars tar vi det längre fram, förstår om ni har fullt upp.

Kram på er/Elin, Alice & Tilda

caroline sa...

Hoppas ni har haft en underbar jul, Har läst din blogg ett bra tag men har nog aldrig kommenterat. Lycka till nu till veckan! Min son hade också en tumör på höger sida, den hade käkat upp hela njuren så han opererades bara några dagar gammal. kirurgerna var grymma! Speciellt Gundela! Nu går vi på barncancer centrum på regelbundna kontroller, inte kul att behöva gå där, han hade ju en god artad, men skönt att dom finns. en stor kram till er från mig och min en njure son :-)

anneli sa...

Hej på er! Jag har inte tittat till er på ett tag men jag har tänkt på er mycket. Jag blev såå lättad och lycklig och hoppas innerligt att operationen går bra. Sköt om er, vi ses snart igen. Anneli
PS. Wilgot och Ulrik hälsar!

agnespappa sa...

Lycka till i veckan och ge lille Freja en sen julekram ifrån oss i Örebro.

Jonatan och Frida sa...

Ok, det var väl snabba puckar va?! Skönt att det blir av så snabbt. Kram Fridan

Imsavimsa sa...

Skönt att op blev så snart, och att ni hann ju fira jul i lugn och ro. Håller tummarna för Freja på måndag och hoppas att hon återhämtar sig snabbt!