13 januari 2009

Sköna dagar

Med kromosomfelet som Freja har medföljer ofta tandproblem. De har i regel svag emalj vilket innebär många hål och problem med tänderna. Vi fick en remiss till specialist tandvården på sjukhuset där vi kommer att gå regelbundet. Freja protesterade att jag dragit upp henne mitt i natten (kl 07,00) genom att kräkas som en galning när vi kom till Borås. Själva besöket hos tandläkaren gick hur bra som helst. De var så otroligt varsamma och lekte med Freja med en massa djur så det kommer nog inte vara några problem framöver. Tandläkaren konstaterade att det inte fanns några tänder alls, inte ens några på gång! Fick en tid i mars, om hon har fått nån tand, annars kan vi avboka mötet.

Efteråt åkte vi till mitt jobb och hade möte med mina chefer. Jag ska börja jobba igen och det känns toppen! Till en början kommer det bli en dag i veckan så får vi se framöver. Sen blev det en rajd i butikerna på Knalleland för att se om det fanns nått kul. Efter det åkte vi i retur till sjukhuset för att ge Freja sin RS vaccination, mindre kul tyckte hon.

Idag var vi ett helt gäng på fem personer som var ute och gick med våra barnvagnar! Efter promenaden stannade vi till hos oss och drack kaffe. Freja tittade storögt på de andra barnen och verkade vara ganska ok med deras närvaro. Hon har verkat lite rädd för mindre barn hittills och det kanske inte är så konstigt eftersom hon aldrig träffar småbarn! Vi ska öva på detta i veckan!

Var det bara jag som satt med krokodiltårar när jag kollade på Bygglov eller?

4 kommentarer:

Hannah sa...

Ja det va väl taskigt av dig att väcka henne så tidigt ;-)

Åh vad jag blev avundsjuk nu på att du ska börja jobba!!!! Kul för dig!!!

Ulle sa...

Nej... det var inte bara du som fick krolodiltårar när du kollade på bygglov, jag låg i soffan under en filt och tårarna bara rann nerför kinderna.
Kul att träffa dig och "super" tjejen igår, var ju ett tag sedan.
Vi kan väl ta en luch en dag när du jobbar (i det stora shopping centrat KNALLELAND!!!)?
Kramiz till hela familjen ifrån Ulle

Jonatan och Frida sa...

Ska du börja jobba! Fasiken så gott för dig. Vad ska lilla hjärtat göra då? Vara hemma med pappa eller är det dagis eller nåt kanske? Fika snart? Kramen

tess sa...

krokodiltårar? puh.. jag störtlipade! =D man får det.

vad skönt för dig att få börja jobba lite smått igen!

ta hand om er!! KRAM