11 januari 2009

Mindre kräk

Freja har ju sin hatade/älskade matpump som tuffar och går 18 tim om dygnet. Vi har märkt att om vi stänger av den nån timma innan hon vaknar på morgonen så kräks hon inte! Undantaget var i fredags när hon kräktes en hel del blod. Vilken skillnad det har varit de senaste dagarna! Helt fantastiskt!

Det har varit en skön helg. Vi storstädade under lördagen och åkte sen till några kompisar som nyss fått barn. Spelade Wii för första gången och både jag och Tobbe har träningsvärk idag efter all boxning och bowling!

I morgon ska jag och Freja till en specialtandläkare i Borås. Fick en kallelse för ett tag sen och ringde med en gång och frågade dem om det krävdes "tänder" för att besöket skulle vara till nån nytta, men det gjorde det inte! Det kommer bara vara ett första besök med information sa de. Spännande.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att kräket miskat.
Wii e kul. Lyckades själv att få träningsverk förra gången.. Vi skulle börja på gymmet idag men ikke. Dansen som jag vill gå på börjar nästa sön. Men tis e det dags för yoga!
Lycka till hos tandläkaren!
Kram
MoDE

Jonatan och Frida sa...

Varför ska ni till en specialtandläkare? Har jag missat nåt? Toppen med kräket... eller snarare inte med kräket... eller ja du vet vad jag menar. Men har de kommit på varför hon kräks än? / Fridan

Anonym sa...

Härligt att ni kommit på nått som funkar mot kräket.

Vi har precis kommit hem från ikea, håller på och ska göra iordning tjejernas rum, det är ju så kul.

Kram från Elin å gänget

Anonym sa...

Hej igen

Visst e det kul med wii, har wii fit och det ger garanterat träningsvärk,nu skall alla graviditetskilon bort... Kanske vi skulle tagit en eftermiddag tillsammans? Ha det gott så hörs vi / Kram Petra

Marina sa...

Hujeda mig vad ni får gå igenom hela familjen! Jag håller tummarna för att ni slipper en massa krångel nu och att 2009 blir ett bra år.

Carolina sa...

Lycka till hos "tandis"!Agnes har äntligen fått alla sina tänder nu, tandläkaren trodde först hon inte skulle få alla,men det sista tomrummet fylldes m en liten tandabit här i höstas:)En liten fråga bara ska ni på catch22´s familjehelg på Grötö?Vi funderar...
Ha det gott!

alla4 sa...

Hej
Det gäller ju att hitta dom där små grejerna som funkar just för henne. Hoppas att kräkningarna slutar nu, det var ju en ganska lätt åtgärd. Ha det så kul på tandläkarmotagningen, Alice har precis börjat med tandkräm nu mums!
Hoppas att ni har det bra Kramar