18 januari 2009

Det svänger

Det känns som innehållet i denna blogg är är som en bergodal bana. Ena stunden är det lugnt med rofyllda promenader och fikastunder för att sen svänga till dåliga besked, tårar och sjukhusvistelse. När det är "de dåliga perioderna" har man massa att skriva. En massa tankar som mår bra över att bli nedskrivna. Nu har det svängt tillbaks till det där "lugna-fika-vardags-stadiet" igen och det är ju absolut det jag föredrar, men man blir lite mindre motiverad att skriva på bloggen - det händer ju inte mycket!

Kommer ni ihåg den mörkhårige samen Martin som var med i Robinsson? De gjorde en rolig parodi på hans tråkiga tillvaro på P3 med en dagbok. Det här var hans innehållsrika dag:

"8,20 - fes"
"Jo... det var det"

Tror inte att ni bloggläsare vill läsa samma saker varje dag, så jag känner att jag måste få in lite variation! Känner mig som poliserna i Cops -"Vi måste skaffa lite action!"

I morgon är kalendern helt tom, måste fyllas - med action!

3 kommentarer:

Hannah sa...

Äh!! Det händer absolut ingenting i mitt liv heller egentligen!! Är väl kul ändå :-)

Vi (eller iaf jag) föredrar ju att läsa om erat/Frejas "lugna-fika-vardag" än om än om "äckelbollar" i magen. Det betyder ju att ni har det bra!!!! :-)

Kram....

Anonym sa...

Tycker också det är härligt att få läsa att ni har det bra. Som sagt, vem vill ha "äckelbollar". Tur att Freja blev av med den.

Idag började Mikael jobba så nu får jag vekligen känna på hur det är att vara mammaledig. Hitils har det gått bra, avverkat en promenad och fått på en tvättmaskin. Och tjejerna sover kvar ute i vagnen så jag hoppas att det fortsätter så ett liten stund till så kanske jag tom hinner dammsuga.

Ha det gott, kram på er/Elin

Anonym sa...

Det är ju underbart att höra att ni har bra och sköna dagar, det är så det ska se ut för er! Jag är så glad att det har börjat gå åt rätt håll. Ta vara på det! Jag tror inte ni har svårt att hitta på någon action! :)

Ta hand om er!
Stor kram Ida