27 januari 2009

Ny kompis


När vi var nere i Göteborg såg jag en liten tjej som hade matpump fast hon hade sin i en smidig ryggsäck! Jag ringde till vår dietist och sa att jag ville också ha en sån! Nu slipper vi äntligen den förhatliga droppställningen och vår vardag blir mycket enklare!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken fin liten väska!
Freja är så söt, det är så roligt att följa er blogg. Kram Annika

Anonym sa...

Vilken bra lösning att slippa ställningen.Bra att vara om sig och ifrågasätta.Freja verkar helnöjd o belåten men världens nöjdaste flin.Att sen att öka i vikt o längd är ju toppen.
Kram Barbro

Anonym sa...

Hurra för frejas viktuppgång och den nya fina kompisen. Och hurra för hjärtebarnsmånaden, en aldeles underbart bra anledning att få äta massa goa bakelser. Tänker inte ens få dåligt samvete för alla jag ska moffa i mig. Det är ju för freja och alla de andra barnens skull jag äter:-)

Kram på er/Elin (hela gänget hälsar)

Anonym sa...

Vilket härligt leende! Vad stor hon har blivit!

Mattias och jag sitter och läser ett par veckor på er blogg. Man blir alltid så glad.

Må så gott. Kramar från Kullavik.

Hannsu sa...

Vi har också en sån kompis, vi har lite "annorlunda" kompisar så att säga ;-) *asg*

Vad pigg Freja ser ut.

kram
Hanna med Oscar

Jennifer sa...

Grattis till den snygga blå, vi har en stilig svart=) Du undrade över Claras vikt...vägdes idag...tyvärr bara 20g upp på 9 dagar och då har hon ej kräkts mer än max tre gånger. Ho har docjk haft lite vätskeutdrivande medecin, men som vi nu ska dra ner på ytterliggare. Ingen vätska kvar runt hjärtat efter operationen! Gott! Bara hon kunde stiga lite i vikt så det inte är något ytterliggare som inte stämmer...
Kram på er!

Mother of 2 sa...

Gullis!