24 november 2008

Idiot

I morse gick jag upp tidigt och packade inför övernattningen på sjukhuset. Vi infann oss på avdelningen kl 09,00 som det var sagt och sen var det en lång väntan. En undersköterska kom in och tog vikten på henne.

Klockan 16,00 ringde jag på sköterskorna och frågade dem varför vi var där, ingenting hade ju hänt på HELA dagen! Hon sa att de inte visste men att de skulle gå och ringa Doktor Orm.

Doktor Orm kom en stund senare:

-"Varför är vi är?" sa jag
-"Ja, vi skulle ju kolla hur det fungerade med matpumpen och så. Men det har ju ni gjort ni sen i torsdags så egentligen behöver ju ni inte vara här" sa doktorn
-"Och mötet i morgon då?" sa jag frågande
-"Ja, just det! Då kanske det är lika bra att ni ligger över?"
-"Ehh, nej tack. Vad ska vi prata om i morgon då?"
-"Ja... nä... vi har väl sagt allt nu....vi kanske ska flytta på mötet?"

Vi fick en ny tid nästa vecka men jag vägar att åka dit. Han får ringa oss numera om han vill nått. Jag var så jävla frustrerad och Doktor Orm som brukar ligga långt ner på min lista, ligger nu ännu sämre till.

Är det nån som vet hur man byter läkare?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vad är det för Stjärna till doktor ni fått?!? Han verkar inte hundra. /Weronica

Anonym sa...

Till vilken postlåda ska jag skicka en påse hunddiarèe?

agnespappa sa...

Vad arg jag skulle blivit. Det är så fruktansvärt frustrerande när det sker sånt. Jag kan ta med mina bikerpolare och hälsa på honom :)

Maria sa...

Kan du inte ge Dr Orm adressen till din blogg? :-) så kanske han fattar vilken jävla irritation han ställer till. Man blir ju helt gaaaaaaaaaalen!!! Såna borde fan inte få jobba inom vården!

familjen Berggren sa...

Hej
Det borde väl bara vara att säga att man vill byta läkare och dra till med någon bra förklaring. Jag vet inte om ni har någon specialist men det finns en barnläkare i Borås som har ett stort yvigt krulligt hår vet ej vad hon heter, men hon är i alla fall fantastisk
Kram Cissi

Anonym sa...

Man blir bara så trööött! Det är så himla viktigt att de som jobbar med barn och deras föräldrar är så smidiga och tydliga i sitt sätt. Vet ej om vår Solweig(inte Catch 22 gurun, men en otroligt drivande, kunnig och ödmjuk kvinna) kan pendla till Borås...
Köp en boxningskudde och banka av dig, alt. maila npgon av hans chefer...Du har all anledning till att ifrågasätta.
Kram

Anonym sa...

När vi låg inne på Östra sist med våran goding så fungerade det inget vidare med den ansvariga sköterskan. Sonen skrek så fort hon närmade sig och vi kände oss inte trygga med henne alls. Vi velade en del fram och tillbaka men bad till slut om att få byta sköterska då "personkemin" inte stämde. Det var inga problem och vi var så nöjda med att ha tagit det beslutet. Mitt råd till dig är att be om att få en annan läkare för det är trots allt ditt barn det gäller och antagligen ska ni ju ha fortsatt kontakt med dom även i fortsättningen.Det är ju ett problem som är skönt att få ur världen då man ju redan har nog som det är med allt det andra rörande våra små!
Lycka till!

Anonym sa...

Jag blev oxå så ARG igår när jag läste detta! Helt klart ska ni ha en annan doktor. Om ni orkar så klaga på honom.
skriv ner allt han har ställt till med och skicka både till honom och hans chef!
Så här får man ju bara inte bli behandlad!
Eller gör som Åsa säger och bara lunka vidare.
Detta är ju verkligen inte ngt som ni behöver!
Kram på er mina Stjärnor!
Malin