04 juli 2008

Yes!

När Freja gjorde sin förra CT röntgen upptäckte de små propplikande skuggor på hjärnan. Dessa skulle man kolla upp innan hon hjärtopererades och då kom man fram till att nu var ett ypperligt tillfälle när hon ändå ligger i respiratorn. Sagt och gjort, så drog man ned hela konkarongen till röntgen.
Vi var lite spända tills de äntligen kom under eftermiddagen och sa att det såg ut som innan. Fläckarna fanns kvar men de hade inte blivit fler eller större. Yes! Det kändes så skönt med lite lugnande besked. Var tvungen att fira med en glass på Triumf glasscafé med fru Älg.
Under eftermiddagen drog sköterskan ned på respiratortrycket och klockan 18.20 tog de bort den. Yes!!
Jag vill känna mig fri, fri, fri
Det är min filosofi, fi, fi
Kolla, kolla att-
jag klarar mig utan respiratorn!
När jag lämnade henne ikväll låg hon nöjt och sög på sin napp så det smaskade i hela rummet. Lilla vännen, humöret svänger lika fort som din hälsa.

8 kommentarer:

Abbes pappa sa...

Hej på er. Kom precis hem efter en extreeemt utdragen nu-är-det-semester-after-work och var tvungen att kolla hur det gått för Freja på IVA.

Skön läsning. Nu håller vi tummarna vidare.

Eva-Lena sa...

Vad skönt att läsa att det är bättre. Hoppas att ni får njuta av det fina vädret och att Freja får komma ut i sommaren.
Kram Eva-Lena

Anonym sa...

Härligt härligt!
så ska det låta. Nu ska jag köra och köpa klinkers till vår hall!
Daniel ska lägga det ikväll när jag e på firmafest.
Kramar
M

Hasse sa...

Gläds med dig! =)

Anonym sa...

Hej på er!

Tänker på er allt som oftast. Det är underbart att du "bloggar" Jossi så att vi har möjligheten att få följa med på er resa. Ta vara på varandra och det går inte att ta miste på den kärlek ni båda ger till lilla Freja. Själva jobbar vi ännu, semestern börjar om två veckor. Kommer ni till f-berg någon dag i sommar så titta gärna förbi (samma plats som föregående år). Sköt om er!!! Kram Germo

Imsavimsa sa...

Skönt att läsa att hon mår bättre (iaf just nu) och klarar sig utan respen!

Kram Mia

Anonym sa...

Hej vännen! Underbart att Freja mår bättre! Vi hoppas att hon blir piggar på sig och blir lite starkare så hon snart får komma ut på lite promenader igen, skönt att komma ut från sjukhuset! Ta hand om er! kram från oss i Sthlm

saralee sa...

Det handlar inte oom humör, det handlar om att hon vill visa vem det är som håller i tömmarna,haha! Kan det vara så att du har har skrivit ett par nynn ur nationalteatern??! Bra låt!!
Kram kram