21 juli 2008

Underhållande dag


Det har varit en händelselös, underhållande dag - hur går det ihop sig kan man tänka då? Jo, mamma, pappa och svärfar kom hit idag. Vi åt fantastiskt god mat och sen satt besöket som på nålar och ville bara gå upp och hälsa på Freja.

Lilla gullan skötte sig som vanligt och eftermiddagen blev väldigt lugn och låångtrååkig så jag började baka, igen. Idag blev det 3 kladdkakor- jag börjar kunna receptet utantill! Jag dukade upp med kaffe och saft och kladdkaka med grädde i köket och bjöd in alla föräldrar till fika. Det är mitt nya kall- "Baka till folket!" Men tänk vad tjock jag skulle bli om jag jobbade på kondis? Hu, hemska tanke!'

Sibel besökte Ronald idag och hade en minikonsert för alla i huset. Jädrar vilken pipa hon har! När hon sjöng låten från Melodifestivalen så stod alla hårstrån rakt ut.

Freja har en CVK (infart för medicin och ersättning för mat) på halsen. Vi har legat på läkarna och sagt att vi vill ha den flyttad till bröstet igen. Där är den mindre infektionskänslig, hon kan inte dra i den + att hon kan använda alla kläder som hon har som träs över huvudet! Klockan 21.30 kom de från operation och hämtade henne. Jag "glömde" påminna dem om att förra gången de satte en sådan CVK så tog de tre timmar, för då hade de säkert skjutit upp det hela tills i morgon. Nu ligger jag och väntar på att de ska ringa och säga att de är klara - men det dröjer väl...

En bra, händelselös, underhållande dag!

5 kommentarer:

Prinsmamman sa...

Spara lite kladdkaka till på måndag ;)

Jennie sa...

God morgon! Håller tummarna för att tuben ryker i dag! Vi vill se en vaken Frejis! Puss och kram från Aplared.

Anonym sa...

Det vaknas grillning i Kullavik på onsdag.

..om du ska på turnè.

Anonym sa...

Hej Hej
Vill bara tacka så mycket för våra lilla besök idag.:-)
ÄNTLGEN! blev det av.
Både jag och F blev varma i kroppen när den lilla "super tjejen" tittade på oss.
Hon är så söttttt.......
Kramar Ulle

bengtssonviktoria sa...

Hej Jossan!!
Hemkommna från vår kanothelg och gissa om jag och Kikki höll på att kantra IGEN när du ringde och Kikki ropar " men gud, det är ju Jossan" :-) Det samtalet förgyllde i alla fall vår dag/helg men vi hade blivit bra förvånade om din turneplan hade dragit ut till Svenljungas vildmarker, ett är i alla fall säkert, du hade vaknat med värre baksmälla än förra gången ;-) könt att höra att allt är bra mer er!!!!!
Kram Viktoria