15 juli 2008

Min rosa gris

Ligger med datan i sängen med ett litet fånigt leende. Freja var så fin! Hon såg ut som en rosa liten marsipangris! Läpparna, som tidigare ofta gick åt det blå hållet, är nu röda och likaså naglarna! Jag har både hört och läst om andra barn som gör denna "förvandling" att föräldrarna är helt lyriska - och nu har det vår tur! Ändå är man lite skeptisk och vågar inte fira än, med Frejas historia brukar det ju komma bakslag- men kanske den tiden är över?

Tobbe ligger bredvid mig och inmundigar ett glas vin. Vet inte vad som hänt, har han blivit en finsmakare? I morgon kommer jag inte ha tillgång till Internet så det blir dåligt med bloggande. Ronald ska uppdatera bredbandet.

En kompis skrev till mig i kväll: Just idag var Freja stark!

15 kommentarer:

Abbes pappa sa...

Känner igen det. Färgförändringen alltså. Vänta tills ni sett hur mycket piggare hon är. Det kanske märktes mer på Abbe eftersom han var i gå- och springåldern när han äntligen slapp sina 70% syremättnad, men ändå. Ni kommer att märka att ni fått en annan tjej.

Fan, vad glad jag är för er skull.

Och du, Tobbe är värd hur många glas vin som helst i detta läget. Av dyraste sort. Och det är du med.

Heja heja heja!

miamaria sa...

Nu är jag så glad så glad så glad så glad! Jag ryser i hela kroppen när jag läser texten. Det känns att det kryper närmre nu. Närmre hem, hus och ett liv utanför sjukhusväggarna. Freja är ett mycket, mycket speciellt barn. Med lika speciella föräldrar! All kärlek till er lilla familj! Zoran hälsar!

Anonym sa...

Vad underbart! Freja du är bäst! Jag antar att eran puls har gått ner några slag oxå :)
kram från oss i Sthlm

Prinsmamman sa...

Vi trodde ju inte att Elliot var särskilt berörd av sitt hjärtfel. Han har ju haft 100% syremättnad och fin färg hela tiden men jösses vad fel vi hade!! Han har fått ännu mer färg och han har hur mycket energi och bus som helst i kroppen. Vänta bara tills nästa gång vi ses - han har blivit en riktig liten tjockis!! ;)

Kram

Anonym sa...

Så skönt! För oss var skillnaden också omedelbar efter operationen. Inget behov av syrgas alls, utan en bubblande glad liten kille (innan dess hade han aldrig lett eller skrattat men efter op kom första riktiga leendet)

Alltså: God bless sjukvården. Nästa person som klagar på de svenska skatterna åker på en propp.

/Anna

Anonym sa...

Skål på Er båda två. Vad skönt att er lilla prinsessa mår bra. Vi gläds alla med Er.

Hälsningar från Marcus och Petra, Fredrik och Sandra samt Kicki och Stig

Vi ser fram emot att huset på Lenavägen snart är bebott igen

Gisela sa...

Eran lilla prinsessa är en riktig kämpe... har skrivit det förut och skriver det igen... underbart att höra att man redan kan se resultat av operationen... Många kramar Gisela me familj

Sofia sa...

Åh vad glad jag blir för er skull!
Jag har följt Frejas turer här på din fina blogg ett tag. Vet ungefär vad ni går igenom då jag också har ett litet hjärtebarn med kromosomfel (Noonan). Vi bodde också på Ronald och var upp och ner mellan iva och 323 några svängar.Jag känner igen så mycket av det du skriver.
Blir rörd till tårar här nästan varje dag.

Kämpa på! Nu blir det bara bättre!
Kram, Sofia

Anonym sa...

Hej
Har hört att allt gått bra med operationen.
Är så glada för er skull. Ser fram emot att träffa er snart.
Ta hand om er.
M.v.H Per och Therese

Anonym sa...

Det låter helt underbart! Va skönt!Jag får ta och ringa och prata lite snart!
I dag har Freja sett sin första delfin på kolmården.Hon satt och skratta och klappa händerna och sa där där. Vi tänker på er.
KRAM KRAM KRAM
Sandra Patrik Oskar och Freja

leos mamma sa...

Åh vad glad jag är för eran skull. GRATTIS. ni får ge eran lilla kämpe en puss på pannan från oss.

Jag är ledsen att jag inte har bloggat på väldigt länge, men våran dator busar och säger att den inte får någon kontakt med blogger.com. De e jätte tråkigt. Men de fungerar iaf att gå ut o kika på Freja o Abbe och det är huvudsaken.

Ha de bäst!

lindae sa...

Så underbart att höra!!! Hon är den störste kämpen jag känner. Allt har vänt nu Josefin. Och,Tobbe,jag hoppas du dricker Tania!!!!!!!
PUSS PUSS /Falköping

Anonym sa...

LYCKA!!!! Drömde att jag hälsade på er härom natten. Vi umgicks och jag pysslade med Freja, när jag skulle gå så började jag storgråta och du bara tittade på mig...jag sa att: jag är ledsen att jag gråter, jag menar inte att jag är ledsen jag vet bara att allt kommer bli bra... Fan va underbart att höra den glada nyheten...LYCKA!!! Pussar & bamsekramar & skål på fantastiska 3:an och all berörd personal/ Theresa

Anonym sa...

Vad underbart att höra att allt har gått bra med eran lilla prinsessa Freja.Hon är verkligen en riktig kämpe.
Jag gläds med er!!!!

Hoppas att ni får komma hem till Timmele snart med eran UNDERBART SÖTA lilla tjej.
Ha det bra och sköt om er.
Hälsa Tobbe!!
kram Maria Drechsel, Timmele

Anonym sa...

hej.nu har klanen lämnat ulricehamn för motala ända till på söndag=)så nu är jag ensam i flera dar.hoppas allt har gått bra idag,och att ni snart får gå ut på sköna promenader igen=)timmele fick utökning med en liten Ebba i måndags=)
ha det så gott,kramar linda