31 juli 2008

Bye, bye Göteborg!

Idag är det den dagen som vi väntat så på: Bye bye Göteborg - hello Borås! Kände att jag ville spela "vår kampsång", den passar liksom in idag!

10 kommentarer:

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅHH! Sitter här o läser o tårarna sprutar! Vilken otrolig lycka att äntligen få lämna Göteborg. O vilken härlig låt! Vi tänker på er och önskar er o lilla Feja all lycka i livet. Hoppas att ni snart får komma hem! Varma kramar Malin o Daniel m fam (jag känner inte er alls men Daniel o Tobbe är typ tredjedelskusiner el ngt. Bloggar inte så flitigt nuförtiden men ni hittar oss på langtan.babyblogg.se)

Anonym sa...

Hjärtligt välkomna till Borås!! Vi tänker på er. Kramar från Nina, Johanna, Matilda o Elvira (o Peder som ni inte träffat)

Anonym sa...

hej,vilken lycka.och låten passar så himla bra in idag.hoppas allt flyter på bra med flytten och att ni får med alla presenter o kläder i bilen hem,säkert fullpackad=)
eftersom ni är på väg hem nu är det väl dags för mej o åka o göra en helstädning igen då=)
vi ses snart,kramar farbror niklas o linda

Frejas moster sa...

Hurra!!!!!

Anonym sa...

JAAAAAA!!!
Härligt!Grattis!Jippiiii!
Oj vad glad jag är för er!
Massor med kramar
M

bengtssonviktoria sa...

Välkomna hem!!! Vilken underbar känsla det måste vara!! Det blev som vi så många gånger har skrivit.. efter regn kommer solsken, nu i dubbel bemärkelse :-)

Kram till er alla
Viktoria

Anonym sa...

Har läst och tänkt mycket på er och är så glad för eran skull. Har egna erfarenheter av avd 323 och hur gulliga dom må vara så längtar man ju bara därifrån hela tiden. Er period var i längsta laget och Borås är ju ett jättekliv mot hemmets trygga vrå och jag hoppas ni är där snart!
KRAAAM

Ulle sa...

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!
Kramar Ulle me familj

Anonym sa...

Åh, jättegrattis!! Äntligen :)!!!

Anonym sa...

Hej på er familjen!!

Åh va glada vi blir då vi läser att ni är på väg hem!! Helt underbart!! Så härligt att se så fina bilder på lilla Freja fröken.. Hoppas att allt kommer gå bra för er nu!! Sitter här i soffan med Sixten i mitt knä, hansover helt utslagen efter maten.. ;) Vi börjar känna att allt går åt rätt håll nu.. Har vart in & ut på sjukan sen vi kom hem.. En dunder förkylning som slutat i lunginflammation.. Imorgon är sista dagen på antibiotikan.. Näsan börjar bli bättre oxå äntligen!!

Ta hand om er hemma i Borås så hoppas vi att vi kan ses nåt när vi alla är friska & hemma från sjukhus!!

Kram från Sixten Axel Olle Erica & Mathias