16 juli 2008

Sluten


Såhär ser syresättningen ut för Frejas del nu efter operationen. Innan så låg nedre larmgränsen på 70% och nu är den på 93%! En annan långliggarfamilj här på Ronald har precis genomgått samma "förvandling" med deras lilla tjej och gjorde likadant på deras blogg. (sorry att jag härmas!)
I morse när vi kom stod operationsteamet klara att börja sy ihop bröstkorgen inne på salen. Vi fick ta på oss nätmössor och på nåder komma in och säga hej till Freja. Hela processen gick jättebra så nu är hon äntligen stängd, vilket känns som ett bra och stort steg på vägen. Stängningen gjorde att sköterskorna fick höja på stödet i respiratorn, men detta hörde tydligen till. Så idag har det inte hänt så mycket efter detta. Men vi är väldigt nöjda med att det är händelselöst!

10 kommentarer:

Abbes pappa sa...

:-D

Mange sa...

Hallå där Kusinen o tobbe... Skönt att se att syresättningen ser så mycket bättre ut nu för lilla Frejas del. Hoppas ni kommer lite närmre snart så man kan komma och hälsa på.. Kram på er

miamaria sa...

Skönt skönt skönt!! Jag var på Lindex idag och jag lovar, jag ville handla hela affären med randiga söta koftor, klänningar och byxor till Freja!

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att hon mår så mycket bättre nu, och att ni får lov till att känna er så mycket gladare. Kärlek till er - som vanligt... ;) Kram Maria

Anonym sa...

Grattis på 7månadersdagen!!
Med spänning öppnar jag Frejas Place,oh så skönt att syresättningen verkar rättat till sig.Hoppas att lilla Freja kommer att må bättre.Beundrar er alla tre för allt ni har kämpat för.
Hoppas vi ses snart.Kramar fr Barbro o Ingmar

Eva-Lena sa...

Jag har fått ett beroende av att titta in här flera gånger om dagen för att se hur Freja mår. Det har blivit en del i vardagen att besöka er och få ta del av erat liv. Beundrar er styrka och mod. Låter underbart att Freja är bättre och att dom nu sytt ihop.
Många kramar på er.
Eva-Lena

Ulle sa...

GRATTIS PÅ 7-MÅNADERS DAGEN!!!!!!

Har suttit och gråtit framför datorn och läst allt som har hänt på den vecka vi har varit i Kroatien.
Kan förstå att det har varit en jobbig vecka, men......... nu måste det bara gå åt rätt håll. Ni är så.. starka alla tre och Freja lilla -Nu måste du ge järnet så du kan åka med "pappsen" och "mammsen" hem snart till landet, ni kan ju inte bli några stor stadsmänniskor :-).Vi ska till GBG några dagar till syrran. Vore kul om vi kunde träffas? Vi kan väl höras, hur ni har det? Tobbe kanske kan ge några vin tipps? :-)
Massor med kramar ifrån Ulle me familj

Anonym sa...

Sitter på en camping i Norge någonstans. Fick tag i nätet i några minuter och det känns ju underbart att det har gått så bra!! Tummarna hålls för er! Kramkram Frida Hagman

Imsavimsa sa...

Grattis till 100½-aren! Jag tror de flesta hjärtebarnsföräldrar har just en sån bild, när barnet för första gången har bra saturation. Det känns overkligt att se så höga siffror i början, men man vänjer sig ;-)

Imsavimsa sa...

100%-aren skulle det ju stå...

Husvagnsförsäljar´n sa...

16 Juli är en bra dag....