18 april 2008

Vår!!Dagens vikt: 3675 gr
Mat: 20 ml (wowowowow)
Längd: 52,5 cm

Varje dag blir Freja bortkopplad i 4 timmar från sitt dropp och idag passade vi på att gå ut i det underbara vårvädret. Vi chockade våra kroppar och gick nedtill Skatås motions slingor och gick ett varv runt sjön. Det var så skönt och vi funderade starkt på att inte gå tillbaks till sjukhuset när det var dax. Men vi hade fått komma med svansen mellan benen när syrgastuben var slut ändå, så vi var lydiga och gick tillbaks.

De har kommit fram till att Freja har fått alldeles för stor dos med dropp. (Hon äter 20 ml och får resterande mängd i dropp) Den sista avdelningen som hon låg på här i Göteborg var väldigt heta på att hon ska växa och gav mer än vad hon klarade av. Så nu har de gett henne massa vätskedrivande och minskat droppmängden. Jag ska inte säga att jag blev besviken att det inte behövdes någon operation men jag var så inställd på det så jag kände mig så snopen. -"Va? Vadå behövs det inget ingrepp? Är du säker?" Vissa har blivit bättre sen vi kom till Göteborg men hennes andning är fortfarande som en flåsande hund. Känner att jag inte vill ropa hej än utan avvaktar med viss skeptism. (oj där kom jag på ett nytt ord!)

I morgon kommer mamma och pappa och det ska bli så mysigt. Kanske kan tima ihop det med hennes "fria timmar" så vi kan gå ut och ta en glass i solen! Sen att de har med sig mat gör ju inte saken sämre!

6 kommentarer:

saralee sa...

Tjohoo! Bra jobbat gullan! 20ml, det var inte illa!! Ni är så fina. Ha det så mysigt idag, pussa gullan och hälsa de gamla.

Anonym sa...

Hej Josefin!

Hittade denna blogg via Natalie (i Tyskland, visst e internet härligt?!)
Grattis till er dotter! Hon är jättesöt:)
Tycker du skriver jättefint, kommer fortsätta följa bloggen och hålla tummarna för er.

Kram Annika (au-pair L.A 2002)

Anonym sa...

godmorgon Jossan och övriga familjen ! det är så kul att läsa din blogg du är underbar och skriver så härligt så nu kom solskenet efter regnet kram kram Lena

Anonym sa...

Godkväll!
Detta är mormor som börjar sin karriär i cyberrymden...
Vi får se hur det går.
"Det första hon gjorde när hon skulle flytta upp musen i fönstret, var att lyfta den ifrån skrivbordet och vifta med den i luften.."(Jessica)
Det var en bra dag i Götet, promenad i vårsolen, glass i Pressbyrån, mormor gick i taket när inte syrgasen funkade... mamma fixade detta galant. Vi ringde till Narsissa och beställde fika på Ronald, där även Falköpingsborna deltog, mycket trevligt att träffa er alla.
Vi solade en stund, och sedan styrde vi kosan till Tysklandsterminalen. Inte för någon semesterutflykt, utan vi hämtade en husvagn till Husvagnsaffären i Ulricehamn.
Tack för en mysig dag!!!
Hoppas grillen blir bra och att Tobbe inte är helt uppbränd av solen efter Folkracet.
Hörs imorgon!
Hakkern Mormor

Frejas mamma sa...

Sara: Ni får komma ned snart!

Annika: Vad kul att höra från dig! Hoppas att allt är bra med dig. Vad gör du nu för tiden?

Lena: Åh vad jag saknar dig! Måste hälsa på snart igen - det var så kul att ses!

Cybermamma: Akta dig du kan bli berende!

Anonym sa...

Hej Josefine och Tobias...Kusin Tina här.

Hur gå det för er där nere?
Jag tänker på er varje dag.
Håller tummarna, önskar och hoppas sååå mycket att allt ska gå så bra det bara kan gå för Freja.
Det går inte att sätta sig in i hur jobbigt det måste vara att gå igenom något sånt här, men jag har ju barn så en liten del av mig förstår ändå.
Det verkar som ni har fått en stor liten kämpe iaf.
Vad fin hon är!

Lycka till av hela mitt hjärta.

Kram Tina.