13 april 2008

Trött...

Dagens vikt: 3655 gr
Matmängd: 18 ml

Sitter som en zombie vi datan. Är så trött fast har haft en bra dag. Var med en kompis på babybarn mässan och det var väldigt lyckat. Båda var väldigt shoppingsugna och det blev en del inköp. Fast det som jag är mest nöjd med var en reflex som såg ut som en krona - som jag fick! Gratis är gott! Den ska Freja få ha på sin vagn. På tal om barnvagn, så står den och samlar damm på sjukhuset inne på hennes rum och har inte rullat många timmar. 2 för att vara exakt. Men i morgon kanske det blir en tur!

Frejas dag var bra, hon godkände mina inköp och lovade att inte kräkas på dem. (kan ju alltid hoppas) Tobbe satt med neddragna persienner när jag och F kom till sjukhuset vid 14,00 och visste inte att det var underbart vårväder ute. Jag drog upp dem och sa till honom att gå ut och njuta. Fick besök av Tobias gamla jobbarkompis och hans fru (tror de är gifta?). När jag lämnade henne ikväll så låg hon med knäppta händer och sov. Tror hon bad till "han där uppe" om att hon skulle få komma hem snart. Man kan ju alltid hoppas i alla fall.

Har ont i magen. Tänker på en förstörd mamma som sitter uppe i Dalarna och gråter. Allt hopp om att Engla skulle hittas levande raserade idag. En jävla lastbilschaffis från helvetet har förstört resten av hennes liv. Tänk efter allihopa innan ni klagar över fjuttiga vardagsproblem, vi ligger alla i lä med stackars Englas mamma.

1 kommentar:

Anonym sa...

Japp !!! Vi är gifta :):) Det var underbart att träffa er och vi finns om ni behöver hjälp med någonting. Komer och hälsar på er snart igen.... Kram Veronica och Peter.