22 april 2008

Svärmor

Jag förslår att alla gör som min svärmor: Hon har beställt 18 st Hjärtebarns bakelser till sitt jobb! Genom små ansträngningar kan alla hjälpa Hjärtebarnsfonden att rädda fler barn som Freja. Bakelserna finns bara att köpa denna vecka så passa på!

10 kommentarer:

Rille sa...

Mor, hon är rar i alla sina dar, är hon!
Pratade med Pedro igår ( ja jag gick på det, kul ) så snart får vi nog allt komma o hälsa på hela klanen!

Ha det gott, vi lär höras !

Lena Söderkvist sa...

Hej.
Visst har du världens bästa svärmor. Jag har världens bästa vän och Freja har världens bästa farmor och Tobias därmed världens bästa mamma.
Jag fick avnjuta denna goda bakelse i eftermiddag som Kicki bjöd på. Hon är den bästa vän jag har, i vått och torrt, i glädje och sorg. Vi har gått igenom mycket tillsammans, tur att jag har henne. Må så gott! Kramar från Kicki´s vän Lena m.familj.

Anonym sa...

God kväll!
Klockan närmar sig 23 och husvagnen börjar bli resklar.
Hoppas kvällen varit lugn, är dålig på att höra av mig just nu, ska bli bättring.
Har en undran nu när det är ett antal som är inne och läser bloggen. Kan någon hjälpa mig ang en textstrof som jag hört nånstans, Thomas Ledin har en låt som tydligen innhåller texten "Varför kastade du din väska i snön och börja slåss?"
Vet någon vilken låt detta är?
God natt från mig...
/Frejas moster

Anonym sa...

Hej på er!!

Jag fick precis reda på av Fridan uppe i lillebrorlandet att det finns en blogg. Käretid vad jag har missat mycket känner jag. Jag har tjyvläst endel på jobbet nu men de kollar så snett på mig när jag inte gör det jag borde. Jag tycker förstås att detta är viktigare så jag ska börja följa med stort intresse från och med idag. Trevligt med lite läsning. Jossan, shit vad du skriver bra. Roligt att veta vad som händer.

Så ni är i Borås nu då eller hur ser det ut på den geografiska fronten?! Nr jag har botat min förkyldning så ska jag be om lov att få hälsa på er.

Ligger det inga bilder på bloggen... jag har letat lite men hittar inte ju. Det kommer kanske senare.

Roligt var det iaf. Nu måste jag jobba vidare. Hälsa den lilla och Tobias!

Kram kram Frida Hagman

saralee sa...

God morgon allihopa! Hoppas att natten varit bra! Själv försöker jag att städa lite i det fina vårvädret men det är någon som stänger av dammsugaren hela tiden...vet ej vilken moster jag pratar med men antar att det är den största??? menar du inte "varför packar du din väska istället för att slåss" Jag lovar, Jossan, att jag ska äta så många hjärtebakelser jag bara orkar!! Kram på er så länge/

Anonym sa...

God kväll igen!
Ännu en hektisk dag börjar närma sig sitt slut, och jag har faktiskt ställt ett glas vin framför mig... Vill bara till Sara berätta att min älskade syster ringde mig en morgon innan kl08 och berättade att hon och Tobbe disskuterat en sångstrof...
De var inte överens om hur den gick och för att få bekräftelse på att hon hade rätt, ringde hon och berättade om Thomas Ledins: "Varför kastade du din väska i snön och börja slåss?"
Hon tyckte själv att det var lite konstigt gjort i sången, men detta var i alla fall så som Thomas sjöng, det hade hon minsann hört i 26år...
Skrattårarna rann hela dagen så fort man tänkte på detta och det är fortfarande ett stort leende på läpparna när vi pratar om det.
Märk, Tobbe hade alldeles rätt med texten" Varför packade du din väska i stället för att slåss"
Puss på er och god natt!!
/Frejas moster

Ulle sa...

Hej på er!
Det är så kul att läsa allt som du skriver och du är super duktig!
Du kanske ska börja skriva på en bok?:-)
Undrar om ni är i Gbg eller Borås?
Vi vill så gärna komma och hälsa på (om vi får?)
Massor med kramar till er lilla familj ifrån fam. Jacobsson

saralee sa...

Då sitter man vid datorn igen. Vet att jag pratat med er idag men jag kan ju inte låta bli att skriva några rader när jag ändå är här....så det var ett litet internt skämt jag gick på!!! Så typiskt!! Det ska du få igen för Jessika...hahahaha. Hoppas att ni har haft en skön stund på Ronald ock att du får sova i natt, Jossan! Puss på er alla/ Fjärtisarna

Frejas mother sa...

ok ibland går texterna lite annorludna än vad man har trott (typ i 10 år host...) men även solen har sina fläckar!!!

Kul att det är så många som har hittat hit jag ska fortsätta skriva så mycket jag hinner !

miamaria sa...

Men försök då utmana dem på chakarone så ska då få se hur himla lätt det är??? hahahaha jossan du gav mig världens asgarv!!!