14 april 2008

Göteborg here we come
Dagens vikt: 3685gr (nu händer det grejer!)
Matmängd: 18ml

Jaha, nu ska det ut åkas igen. Vi var ute och gick idag vår lilla familj och när vi kom tillbaks till sjukhuset, lyckliga och med rosiga kinder, ville läkarna göra ännu ett ultraljud på hjärtat. Efter att de hade pratat med Östra i Göteborg och förklarat att hon är beroende av sin syrgas, är snabb andad och inte magen klarar av de 18 ml mat som hon får, så ville de att vi skulle komma ned. I morgon. Läkarna kliar sig i huvudet och undrar varför hon inte svarar på deras behandling med olika mediciner och dylikt.
Jag är hemma och tvättar och fixar. Vet inte om vi kommer tillbaks till Borås i morgon eller senare i veckan eller ännu senare, så det är lika bra att förbereda för alla alternativ. Det finns många underbara människor som tar hand om allt så man behöver aldrig oroa sig för nått med huset!
Ringde och pratade med våra vänner på Ronald McDonald de blev glada att vi kommer i morgon! De har varit där i 6 månader idag och behöver lite uppmuntring, så det ska vi försöka med! Vi längtar efter er Guldhamstern!! Det ska bli så kul att ses!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Nappen börjar upplevas ganska normal i storlek jämfört med lilla "Skruttan" nu, till skillnad från tidigare då den såg ENORM ut./Frejas moster

miamaria sa...

Jag måste faktiskt säga att på den här bilden så ser hon för första gången ut att vara lik sin far. Be proud Tobbe!! :)