28 april 2008

Guldhamstern

Efter att ha varit här i 6 1/2 månad lämnade Guldhamstern Ronald McDonald idag. Tänk hur mycket saker man hinner samla på sig på den tiden, alla presenter och inhandlade ateraljer. Tänk att allt detta ska in i en Audi A3 ihop med barnvagn, 2 vuxna och en bebis. Jag tog kort på deras fullpackade bil men jag har inte med mig min usb kabel så jag kan inte visa er hur det såg ut, fast jag kan säga att gaffatejp hade varit på sin plats!

Jag avskyr att säga hej då och stod och grät som en kossa. Fast jag är ju så glad för dem att de äntligen kommer hem! Men kommer sakna solstrålen Aida och hennes underbara föräldrar skitmycket. Eftersom vi har 7 påsar med kläder, en megastor nalle och en ammingskudde som är deras så vet jag att vi kommer träffas snart och det känns bra.

We miss you!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er,
Blir betagen att läsa om hur kämpigt ni har det med lilla Freja.
Nu får vi hoppas att infektionen har gett sig så att ni snart får komma hem.Tänker ofta på er och ser fram emot att få träffa er snart.Kramar fr Barbro o Ingmar i Sparsör

Anonym sa...

Kære Freja og familie,

Først, hvor er det skønt at høre, at du har fået det bedre Freja!! Det var virkelig ikke rart at køre hjem med det i baghovedet, at du havde haft en knap så god weekend (helg). Men du er jo gjort af et helt særligt stof og gen, så du "rejste" sig naturligvis hurtigt igen med nappen i den ene hånd og mor og far i den anden!!
I er fantastiske!!

Vi har nu været hjemme i 24 timer, og vi går stadigvæk i cirkler i huset med et utal tasker (väskor), 30 bamser (nallar) og Aida...
"Hvor skal vi give lavemang?"
"Hvem har vi fået denne af?"
"Har du set mit træben??"
Lidt stressende, men jo også super dejligt!!
VI KOM HJEM :-) :-)
Vi klarede det!

Vores første nat sammen hjemme var helt vidunderlig...for første gang på 6 1/2 mdr. sov vi alle sammen hele natten, uden afbrydelser...hverken på grund af ondt i maven, uro eller læger/sygeplejersker...Bare mor, far og solstrålen!!
Den ene snorkede og fes mere en den anden... :-)

Aida er naturligvis super glad for at være kommet hjem, hvilket hun fejrede med en lille gave i bleen i morges :-) Herligt!
Hun har dog flere gange kigget rundt i huset og fremstønnet "Freja???"
Men vi har sagt til hende, at den anden solstråle fortsat er i Göteborg, men at hun også snart kommer hjem...og at vi så alle skal lege og hygge!
Og så smiler Aida igen!!

Lige nu ligger hun derfor i soveværelset og drømmer om at sidde i sandlådan med Freja...med munden fuld af glass og sand!
Imens de kære mødre drikker cider, og Pappa og Pedro spiller pingis...

"The greatest glory lies not in never falling, but in rising every time you fall" (Mandela)

Anonym sa...

ojojoj det tog en bra stund att läsa ditt inlägg A! Det är svårare att läsa danska än att höra det! Det klart att vi ska träffas snart! och jag tror att det blir som du skrev- mammorna dricker cider och ni spelar pinigs! Du kommer ju träna en massa nu i Norrköping! Ha det bra! Vi saknar er!