11 april 2008

Mätt!

Jag säger bara : Volvo = jag rullar! Oj vad jag har ätit idag! Förutom sjukhusmat som serveras stup i kvart så har jag ätit bakelse och ikväll slank det ned en kebabrulle.... Med tanke på den kaloriförbränning som jag har just nu genom att sitta instäng på 12 km2 så borde jag äta max 500 kalorier om dagen. Men jädrar vad gött det är med kebab!

Mamma och pappa kom och hälsade på idag och min far höll Freja för första gången. Han satt med henne i famnen tills både rumpa och ben hade domnat bort, men höll god min ändå! Sen på kvällen kom "grabbarna grus", bröderna, och hade med sig mat. Både R och N höll Freja och hon granskade dem med en fundersam blick.

Pratade med våra nyvunna kompisar som fortfarande är kvar på Östra/Ronald i Gbg med sin lilla goding som kämpar med sin krånglade tarmar. Blev så ledsen när de sa att det skulle bli ännu en operation för hennes del. Fy faan vad gud är orättvis, ibland avskyr jag dig gud.

2 kommentarer:

Familjen Guldhamstern sa...

Kära våra vänner! Vi vill bara skicka en liten hälsning från RMH-vinden. Ni har gjort en fantastisk sida...Vi saknar er massor men glädjer oss att ni är hemma.

Många pussar och kramar från familjen på Guldhamstern!

Frejas mamma sa...

Vi saknar er supermycket också! Håller alla tummar för er! Snart kommer vi ned och då vill Tobbe gärna ha en ny landskamp mellan Danmark och Sverige om det finns tid och möjlighet! kram