21 september 2008

Göteborg

Älskade sjukhus!


Här är vi på IVA och säger hej


Besök på hjärtavdelningen





Fika på Ronald

Eftersom våra kära vänner från Falköping (familjen Älg) har fått åka ner till Göteborg med sin lilla kille åkte vi ner till dem och hälsade på! Jag gladde mig verkligen att åka ner och hälsa på dem och även att få möjlighet att gå upp till avdelningarna och visa dem hur bra Freja mår nu!

Vi började dagen med att träffa Falköpingsborna på Allum (shoppingcenter) och jag passade på att fixa dopkläder till mig och Freja - perfekt! Efter dopet måste hon ju ha fina kalaskläder förklarade jag för Tobbe när han meddelade att hon har tjockt i garderoben. Efter det åkte vi till Ronald McDonald. Det finns några familjer kvar i huset som bodde där samtidigt som oss men annars var alla nya. Gick nyfiket omkring och kollade runt och konstaterade att det är verkligen ett hus med värme. Man känner sig så välkommen och det är så mysigt där!

Vi gick upp med Freja till intensiven och hade kramkalas med alla i personalen. Jag har saknat dem så mycket, vi blev ju som kompisar med personalen! Såg genom glaset till ett vårdrum att det satt ett oroligt föräldrapar med rödgråtna kinder vid sitt barns säng och fick sådana flashbacks. Usch, usch, usch. Man hörde alla pipen från alla maskiner och kände sånt medlidande med dem.

På hjärtavdelningen blev det samma visa. Alla ville komma och hälsa och kolla. Även där var det så roligt! Man glömmer nästan att man är på ett sjukhus med massa sjuka barn!

På vägen hem stannade vi hos syster och hennes familj. Deras äldsta tjej hjälpte stolt till att mata Freja medans den minsta flummade runt! Freja somnade som en stock i bilen på väg hem efter en heldag som denna!

Alla på Drottning Silivas barnsjukhus - vi tycker så mycket om er allihopa!!!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

JAg såg Tobbe med barnvagnen på Allum igår, men dig missade jag.
Ni ser ut att ha det jätte bra.
Kram

Anonym sa...

Måste varit en skön känsla att bara åka dit, driva omkring helt fritt o sen få åka hem när man ville!!!! :-)

Anonym sa...

Skönt att ni har så fina minnen med personalen och ställena trots allt ni har gått igenom där.
Då vet man att det är ett extra ordinärt bra sjukhus.
Kram Kram
MoDE

Anonym sa...

Hej! Va kul att få göra ett återbesök och visa er fina tjej, kul att hon mår så bra! Hon är en sån sötis. Måste ha tagit efter mamma för jag måste bara få säga att du är så otroligt vacker! Snygg, fin med glittrande ögon!! :) Ville bara säga det, ha en bra dag!

/Mia - som läser här regelbundet men lämnar inte kommentar lika ofta :)

agnespappa sa...

Vad skumt det känns att se bilderna från sjukhuset. Det känns som om det har hänt massor sen den tiden där men när man ser dom så har tiden stått still känns det som. Härligt att se att ni mår bra.

Anonym sa...

Tack för att ni kom och hälsade på!!!! Alltid lika kul och träffa er! 1000 kramar Falköping

Freja sa...

Eva-lena; vad lustigt att vi var där samtidigt!

Hannah: ja du kan tro att det var gott när vi styrde kosan därifrån!

MoDe: Hoppas allt är bra med dig!

Mia: tack snälla för din kommentar! Har varit glad sen dess!

Agnes: dEt var verkligen konstigt att vara där! Man kände att det luktade sjukhus nu - det var ju "hemmadoften" innan!

Lindae: klart vi kommer! Vi skulle ju träffas denna helgen! Tro inte att ni slipper undan bara för ni är i gbg!