27 augusti 2008

Shopping

Min aupairkompis var bara här tills idag och vi lämnade av henne på stationen. Freja var lite skeptiskt till henne igår, tror nog det var att hon pratade på ett annat språk - skånska! Men idag var de tajta och M fick Freja att ha nappflasken i munnen en bra stund. Hon har nämligen börjat att vägra ta nappflaskan. Nopp, munnen är stängd och hon vägrar att öppna den.

Sen bar det av på shoppingtur. Tobbe fick ett presentkort på denna trevliga butik av sina faddrar, så vi åkte dit och använde det. Det blev en sittpuff från Fatboy - tack snälla! Efter det åkte vi till mitt jobb! Kunde inte varit stoltare när jag rullade in med barnvagnen och äntligen kunde visa upp min kristall! Det var så underbart att få träffa alla igen! Merparten har jag inte sett på över åtta månader! Sen shoppade jag loss i denna butiken som också hör till jobbet. Kan verkligen rekomendera er att gå in! Det fanns så otroligt mycket fina kläder! Enda vettiga butiken i stan!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var verkligen mysigt att få träffa er och famför allt Freja ( Ledsen Jossan, det är delad 1 plats nu). Känndes lite sorgligt att åka hem så snart bara. tack för allt, dessa underbara dagar!
Saknar er redan!
Och Freja, kämpa nu på med vikten och Håll koll på "roliga Anna" när du ska äta!
Massor med Kramar
MoDE

miamaria sa...

Jag <3 dig! Det var heeeelt underbart när jag såg att det var ni som kom in!!!! Måste komma och gosa snart igen...

Anonym sa...

Heeeeej!!!! Så underbart att läsa om erat NU-liv! Det är bara wow-känsla helt enkelt! När det är ok med er vill vi komma och hälsa på! Förstår att det är fullt upp på den fronten så vi väntar tålmodigt! Och JA det är den enda vettiga butiken i stan! Min käresta blev onödigt läcker i sin nya skjorta o jeans...mmmm. Krams krams Theresa

Eva-Lena sa...

Vink vink .....

Kram på er

Anonym sa...

Hej!

Undrar om du får bonus fast du är mamma ledig? :-)
Ska till stan imorgon ska titta in och se om jag hittar något till mej också i denna butik.
Ni har väl fixat barnvakt till den lilla kräftskivan? det hoppas jag.
Kramiz ifrån Ulle