15 augusti 2008

Helg redan?

Nackträning pågår!

Mormor gör allt för att få uppmärksamhet!


Om man ska sammanfatta denna vecka med några ord så blir det: regn, mys, besök, fika!

Vi har ägnat vår tid till att bo in oss i vårt hus igen. Både jag och Tobbe har varit i fixartagen och grejat med sånt som har funnits på "att-göra-listan" ett bra tag. Besöken har avlöst varann under dagarna och några promenader har hunnits med mellan skurarna!

Igår när jag var ute och gick träffade jag ett gäng mammor med barnvagnar. De såg syrgastuben under vagnen och förstod genast att det var Freja och de var väl insatta i hennes story (hon är en lokalkändis här!) De hade barn som var precis jämngamla med vår tjej och frågade om jag ville vara med i deras lilla mammagrupp! Blev så glad och forsatte promenaden med ett stort leende. Dessutom hittade solen fram bakom alla moln och sken som bara den.

Första veckan hemma som en "vanlig" familj har passerat i raketfart. Vi har blivit så uppvaktade och jag vill passa på att tacka för alla fina presenter som vi fått av alla!

Tusen, tusen tack!

4 kommentarer:

miamaria sa...

Det ser ut som att Freja har lärt sig hur mycket som helst, under sina dagar hemma i huset! Ser ut som att hon i blicken känner sig hemma och är nöjd över att äntligen få ta del av det härliga med livet ;) puss jag längtar efter er!! tänker på mysiga freja i min famn minst 100 gånger varje dag!

Farbror Rille sa...

Hörde att häcken klipptes oxå!
Jomän!
:)

Jonatan och Frida sa...

Något som står på önskelistan just nu? Det är tråkigt med presenter som man redan har ju?!

KramkramFrida

Frida sa...

HEJA ANN-CHRISTIN!!!! Hahahaha....