11 augusti 2008

Härliga måndagFirandet forsätter...

Det är så underbart att vara hemma! Går omkring och bara myser för fulla muggar. Freja och alla hennes saker förgyller verkligen den regniga vardagen. Att tvätta hennes söta små kläder, se nappflaskor i disken, hoppa på soptunnan för att få plats med alla blöjor, vakna klockan 05 på morgonen och mötas av ett leende - allt är så underbart!
Igår natt började pulsen på tösabiten att leva rövare igen. Istället för att gå upp (som den gjorde en annan gång) så gick den ned. Vi ser hennes hjärtslag på den apparaten som även visar syresättningen, den brukar ligga runt 120 i puls men hade ca 15 dippar när hon sjönk ned till 80-90 och en gång till 69. Fick hybris och ringde till avdelningen Borås som tyckte att jag skulle ringa Göteborg. Den underbara hjärtavdelningspersonal i Götet ringde och väckte jourhavande läkare som i sin tur ringde upp mig. Han sa att den medicinen som Freja har kan sänka pulsen, men om den fortsatte så skulle vi åka till Borås och göra ett EKG. Låg länge och bevakade hennes puls på apparaten och vaknade säkert 8 gånger i timmen och försäkrade mig om att allt var ok.
Vaknade med halvt nackspärr efter att ha legat på helspänn hela natten. Ska lägga till en massagetimme till Frejas "Jag-är-skyldig-mamma-lista"!

7 kommentarer:

Elisabeth sa...

Haha, trodde det var en bild på massa tvestjärtar och bara 'BLÄÄÄÄÄÄ' sen förstora jag den och såg att det var kräftor.

Jonatan och Frida sa...

Back in business. Hemma, mamma och bakis på samma gång. I love you josefine!!

Kramkram Frida Hagman

Anonym sa...

Håret bara reste sig på armarna när jag läste om Frejas dippar.Skönt att hon skärpte till sig efter ett tag :) Tycker ni är så stronga föräldrar.Lyckliga Freja som har er :)Imorgon ska vi en sväng t sjukan o ta en lungröntgen på Agnes o kolla att allt ser ok ut efter op. Mys nu på allihopa trots regnet som öser ner!!
Kram Carolina

Anonym sa...

GRATTIS till hemkomsten!
Är så glad för eran skull... som sagt, ÄNTLIGEN!!
hörs snart!

massa kramar /Madelen

Anonym sa...

så skönt att se att ni är hemma. vi ska tillbaka till göteborg m våran vera (vi va där från 21a maj till 12e juni) nu i början på september o har undrat om ni skulle vara kvar. skönt att ni inte va det :-) hoppas allt fortsätter bra för er!!! Kram Hannah; Kalle, Vera, Elis och Alma...

aggebagge sa...

Skönt att det lugnade sig, Sömnlösa nätter har man fått nog av ändå. Krya på dej Freja.

Anonym sa...

Det finns inte ord, bara känslor som beskriver eran hemkomst....Ni är hemma....Halleluja moment! Den värmen som sprider sig i hjärtat kommer hålla mig varm länge länge länge....Puss älskade Ni och som de säger i extreme home makeover: Welcome home Frejas Family/ Theresa