02 augusti 2008

Fullt hus!Igår när jag åkte till Borås så ringde Tobbe och skrek: "Vi får permission över dagen!!". Jag blev så glad så tårarna bara sprutade. Det är ju det man har väntat på, att få ta med henne hem! Jag kom till avdelningen med mascara långt ned på kinderna! Det tog tid för oss att komma iväg för eftersom Freja kräver syrgas när hon sover så behövde vi ha med oss en syrgastub. Egentligen måste en man komma ut och godkänna huset, förstod jag det som, men de gick igenom alla regler med oss på sjukhuset och skickade med oss en tub efter mycket om och men. Vi fick även med oss en syremätare, en boll, en inhalationsmaskin, mediciner, sprutor, blöjor och Frejas mat - så det blev en hel del!

När vi satt i bilen och åkte hemåt så nöp jag mig i armen men det var ingen dröm! Vi var nog den lyckligaste familjen i universum igår när vi bar in Freja genom dörren. Efter att ha gett klarttecken så fylldes huset snart med våra familjer och det var så känslofullt. Skratt blandades med tårar och ingen kunde förstå att det var sant att vi äntligen var hemma!

Vår permission var bara över dagen, så tyvärr var vi tvungna att åka tillbaka till Borås på kvällen. Jag och Freja hade en ganska lugn natt. Nattpersonalen hjälpte mig lite genom att mata henne ett mål så man fick lite några timmars sömn. På morgonen när doktorn gick ronden sa han: -"Ja, ni vill väl inte vara här antar jag, så åk hem igen över dagen!" Ok! Vi stack så fort vi fick dagens mediciner.

Huset har varit fullt av människor idag också, alla vill träffa oss, eller jag tror det är Freja som lockar mest! Det är så skön stämning här hemma. Jag och Tobias bara fnissar när vi tittar på varann för vi är så lyckliga!

Alla undrar om det känns nervöst och pirrigt att ha Freja hemma, men det gör det inte, det känns bara helt naturligt! Det är så himla underbart! I morgon ska vi säga att vi inte vill komma tillbaks på kvällen- vi vill sova hemma alla 3!

26 kommentarer:

Anonym sa...

Välkomna hem! Äntligen! Underbart att ni får vara hemma och njuta! Jag hoppas vi får se eran lilla princessa snart!
Kram kusinen i Sthlm

Anonym sa...

Men shit så snabbt det går nu. Tänk vad en liten operation kan göra. Vad var det de gjorde nu egentligen? Iaf så underbart att höra att det vara går käpprätt uppåt. Man har ju lust att åka och hälsa på med en gång men era familjer tar väl upp all tid antar jag. Hur som helst så blir jag så glad att allt går bra. Heja Freja Heja Freja.

Your so fine! Josefine :)

KRamkram och hälsa Tobbe också!

Frida Hagman

Prinsmamman sa...

ÄNTLIGEN!! Tårarna rinner på mig men ändå kan jag aldrig ens föreställa mig hur ni måste känna nu. Njut gumman, ni är värda varenda sekund av lycka!!!
Kram kram kram!!!!

Eva-Lena sa...

Jag blev så glad när Jessica berättade att ni skulle få åka hem. Ta vara på varje sekund och bara njut.
Kram Eva-Lena

Abbes pappa sa...

Nämen jäklar vad kul!!! Jag är ju i fjällen med Abbes storebror så jag här inte läst några bloggar på några dagar. Men så kände jag att jag måste kolla hur det gått för er, och hittat en hel råd med underbara inlägg. Stort grattis, och njut nu allt vad ni kan.

Anonym sa...

Hurra Hurra Hurra Hurra!!!
Vad härligt!!!!
Säg VÄLKOMMEN HEM till Freja från oss Alla!
Stora MEGA kramar från oss.
Sandra Patrik Oskar och stora Freja förstås.

Maria.D sa...

Välkomna hem till Timmele!!!

Det måste kännas helt underbart att få ha Freja hemma.Eran lilla kämpe.Hon är så himla söt.


Hälsa Tobbe.

Kram Maria Drechsel

Anonym sa...

Sitter och gråter för man blir så lycklig när man får läsa att hon får komma hem! Helt underbart !!

Anonym sa...

Ååh så underbart!!!Ler ända upp till öronen,va glad jag blir :)Ni får gosa riktigt mycket nu m lillgumman och bara njuta av att vara tillsammans! Tänk vilken fighter- Heja Freja!Och vilka föräldrar sen-det e ni verkligen värda!
Bamsekram från Agnes mamma

Anonym sa...

Heeeej på er!

Åh va´kul för er!!! Sååå kul att lilla Freja hittat hem. Vi här hemma i Timmele längtar efter att få se er på byn!

Många kramar från Charlotte, Daniel och Oliver

Imsavimsa sa...

Heja Freja! Vad skönt att ni får ta hem henne, det måste kännas helt underbart efter all tid på sjukhus. Jag vet precis hur det känns.

Det finns syrgaskoncentrator som man kan ha hemma, mycket smidigare än tuber som inte räcker så länge. På vårt sjukhus har vi fått låna koncentrator via lungavdelningens apnésköterska. Apparaten brummar en del men syrgasen tar aldrig slut.

Kramar!

Strandskatan sa...

Det behövs egentligen inga ord ... men ändå .... Vilken lycka !

kram på er från "okända tanten" i norra Bohuslän

Anonym sa...

Va skönt att ni kommit så långt på väg!! Hemma, måste vara underbart!!
Vi tänker på er!
Kramisar Oliver med mamma och pappa i Gävle (om ni kommer ihåg oss)

Anonym sa...

GRATTIS!!!
Jisses vad härligt! Det bara spritter i kroppen så glad med blir!
Jag har semester den från den 15/8. Är riktigt sugen på en gbg tur och om jag får kommer jag och hälsar på!
Kramar
MoDE

Anonym sa...

Helt fantastiskt att läsa!!! Får gåshud på armarna.... Vi blir så glada för er skull! Kram från Madde, Nicke, Kevin o Maja i Aplared

Sofia sa...

Grattis!!! Vad underbart :-). Svårt att hålla tårarna när jag läser, kommer så väl ihåg känslan att komma HEM efter lååång tid på sjukhus. Njut allt ni kan!!

Kram!

Anonym sa...

Hej!
GRATTIS till era alla. Måste vara skönt att få komma hem. Lycka till nu.
Kram Jeanette

Anonym sa...

Åh vad härligt att ni fått komma hem. Det är ni verkligen värda som ni har kämpat. Ta hand om varandra och njut av er söta lilla "smula". Hon är underbar.
Kram från Elin

Anonym sa...

Gläds storligen med er!!!
/blogläsare i Nyköping

Gisela sa...

Guuuuuud så underbart att ni får komma hem... Vi ses snart!!! Många kramar Gisela me fam

Anonym sa...

Ah vad härligt det är. Vi var sa glad när vi läste det och tittade på bilderna med familjen...
Många kramar från Tina, Thorsten och lille Mattis från Tyskland!!!

Jennie sa...

Känns overkligt!! Jag hade ett sammanbrott av lycka till "just i dag är jag stark" i förrgår kväll. Med svullna ögon somnade jag alldeles lycklig! Jag har väntat så länge på just den här dagen... I morgon ska det kramas!!!! Puss

Joels mamma sa...

Grattis vad kul!!!
Läst din blogg ett tag, riktigt rörande, och nu när jag läst att ni fått åka hem på besök fick jag riktig "ståpäls" och en liten tår i ögat
LYCKA TILL

Joels mamma

Andrea sa...

Det låter helt fantastiskt att ni har fått komma hem med Freja! Hoppas vi kan komma och hälsa på er snart! Kramar/ Andrea, Fredrik och Max

Anonym sa...

Vi gläds att höra att ni är hemma alla 3.Efter allt kämpande hoppas vi att ni snart ska få stanna hemma och njuta och vara en "vanlig" barnfamilj.
Lycka till!!
Regniga hälsningar fr sem.firare i Kungshamn
Elvira,Peder,Matilda,Johanna,Christina,Ingmar och Barbro

Anonym sa...

Är så glad för er skull att tårarna rinner....
Vi kommer snart bara för att få en skymt av den lilla tjejen!
Kram från Neta m. familj