27 augusti 2008

Besök


Vikt: 4540 gr
Igår åkte jag till Borås central och hämtade min gamla aupair kompis. Vi träffades i LA under nannytiden och har hängt ihop sen dess." Tvingade" med henne på stan för lite shopping, jag behövde ALLT, men det var M som stod för shoppandet! På kvällen myste vi med Freja och satt och pratade ikapp oss!
På morgonen idag så kom vår gulliga bvc sköterska på hembesök. Vi blev inskrivna och fick information om vad bvc gör och vad de kan hjälpa till med.
-"Vi kommer att göra ett syntest på Freja" sa sköterkan
-"Det har hon redan gjort" sa vi
-"Hörseltest?"
-"Gjort"
-"Vaccinerats mot vattenkoppor?"
-"Gjort"
-"Vi kan ordna remisser till bl.a logopeder"
-"Vi har redan en logoped" sa vi
-"Dietist?"
-"Fixat"
-"Freja kommer att få träffa en läkare tre gånger under året som går igenom vissa grejer. Honom kan man passa på att fråga olika saker också" sa bvc personalen
-"Ok, det är ju bra! sa jag artigt och tänkte inte ens påminna henne om att Freja kommer att vara på sjukhuset var tredje vecka och träffa läkare".
Stackars gulliga sköterska, hon försöker verkligen! Efteråt vägdes fröken Kräk och hon hade gått upp nästan 100 gr sen förra onsdagen! Hurra, trots kräkningar så ökar hon. Mycket bra!

1 kommentar:

Anonym sa...

ni är underbara tack fam tobbe o jossan o freja vi saknar er kraaaam från fam stokka jaa aaaa hon platsar !!!! det var så kuuul att se er idag niär fantastika