14 augusti 2008

Regn

Vikt: 4270 g

Antar att det är inte bara här som det regnar? Har försökt att trotsa vädrets makter och klippa vår enorma häck, men har fått springa ut och in när skurarna kommer. Vill komma ut och gå sköna långpromenader men vädret sätter käppar i hjulet för mina planer.

Vad hände med Brittsommaren?

8 kommentarer:

Anonym sa...

nej vad hände sitter i borås och våndas över den oklippta gräsmattan och vill inget annat än att bara komma ut... Kram cissi

Louise sa...

Hej! Så nyfiken på hur freja mår? Förstår att ni måste vara överlyckliga att få vara hemma efter allt kämpande!

Imsavimsa sa...

På Åland regnar det inte, men blåser som vanligt stormbyar...

Fin bloggen blev förresten!

Kram

madeleine sa...

här regnar det också massa. var typ storm förut, men vi trotsade regnet och gick ut ändå:-D celine låg och myste i vagnen och jag blev jätte blöt. baby satt under vagnen och blev rädd för regnet:-D va skönt att ni är hemma och läsa om vad ni gör:-) kram

Anonym sa...

Hej!

Jag har suttit en bra stund och läst din välskrivna blogg. Vår pojke var yttepytteliten när han föddes och vi tyckte att oron var outhärdlig. När jag läser om er resa inser jag att allt är relativt. Jag är glad att vi stötte på varandra mellan regnskurarna idag, jag är glad att du delar med dig så generöst i din blogg. Lägger den bland mina favoriter, under rubriken Frejas mamma. Hon är sååå söt, er dotter! Hoppas att vi ses snart igen.

Hälsningar från Anneli och Wilgot

Abbes pappa sa...

Men du. Är det inte underbart att ha det att bekymra sig över? Klippa en häck mellan skurarna.

Som alternativ till att kolla syremättnaden på poxen, dra upp magsyra på lackmuspapperet för att slippa luft i sonden, cvk, pvk, ekg, crp och allt vad det heter.

Nej. Tacka vet jag häckar som behöver klippas.

Kram

Eva-Lena sa...

Ja här öser regnet också ner. Så tråkigt, vill ha tillbaka värmen nu.
Trevlig helg.
Kram

Anonym sa...

Lycka till, hoppas allt går bra med erat hjärtebarn/ Inger o Bengt
Marie o Johan Aron Stina