04 maj 2009

Habilitering

Dagens vikt: 7940 gr
Dagens längd: 72,5 cm

I habiliteringen ingår det att man får ett visst antal läkarbesök per år. Det första var idag och jag blev glatt överraskad av dennes nytänkande. Han förslog att Freja ska få en spruta som ska minska slemproduktionen. Låter för bra för att vara sant om det fungerar! Sen fanns det en medicin som ökade motoriken i svalget Han visste dock inte om hon kunde få denna i och med att hon är ett hjärtbarn. Han skulle rådfråga med Doktor Orm och jag väntar spänt på svar.

Efteråt var det två timmar tills vi hade tid hos pedontikliniken (tandläkaren). Vi gick till barnavdelningen och lämnade en lådvis med Infantrini (Frejas gamla matsort som jag hade ett megalager på hemma). Den stora pilates bollen som vi haft och bollat Freja på lämnades tillbaka till sjukgymnasten (för jag lär inte använda den heller!). Sen överraskade vi min syster på Hjärtintensiven där hon jobbar.

Ja efter att ha drivit runt och gjort en massa ärrenden så var det dax för tandläkaren. En snabbkik i munnen, ett misslyckat försök att borsta tänderna på Freja så var vi klara. 5 minuter senare. Tack och hej.

5 kommentarer:

Jonatan och Frida sa...

Tack för mysigt stopp! Mer sånt.

Nathalie sa...

Hej hej.


Gud vad hon växer=)

Kram Nathlalie

Elin sa...

Hej..ska till hab idag för just ett sådant besök. Vilken tur att jag kikade in här först! En sån spruta måste jag fråga om..aldrig hört talas om..Molls är ALLTID slemmig.

Tack för tips. :)

Jennifer sa...

Grattis till vikten!! Skönt när det går uppåt även om man ibalnd önskar man bara kunde lägga på ett par kilo hux flux. Tack för att du för vidare vad läkaren sagt, så man själv kan ha det i bakhuvudet för likt Freja har Clara det kämpigt med slem och svaljet.
Kram från oss i Halmstad

Anonym sa...

Det gäller att välja släkten väl. Vad praktiskt att ha en moster som är hjärtexpert. Hoppas att den medicinen kan hjälpa Freja, det låter ju toppen isf.

Kram/Elin