17 maj 2009

Grötö 2009

Väntar på färjan

Agnes

Elliot

Team Freja

Familjen Jacobsson under stor koncentration på 5 kampen
Elliot och Freja

Maten var helt kalas!


Freja med stora flinet

Stolta pappor


Det har varit helt fantastiskt i helgen! Givande men samtidigt väldigt intensivt! Under lördagen lyssnade vi på tre olika föreläsare (barnläkare, psykolog och logoped) Medans de pratade om olika problem som kan komma ihop med 22q11 syndromet satt man bara och nickade med och kände igen sig i det mesta som de sa. På kvällen var det femkamp med mycket skjo och skratt.
Åldrarna på barnen var väldigt olika. Freja var yngst och den äldsta var 30 år. Även om alla verkade ha problem med olika saker så har de gemensamt att de ser så syskonlika ut!
En känsla som man har efter helgen är: Hjälp vad vi har mycket framför oss! Men som en av föreläsarna sa: -"Njut när du kan och uthärda när du måste!"

5 kommentarer:

Prinsmamman sa...

Ååå, vilka vackra barn =)

Jonatan och Frida sa...

Vilken toppenhelg!!

Anonym sa...

Härligt att ni haft en givande helg där ute på Grötö. Måste va skönt att träffa de som vet precis hur man har det. Det tycker jag bara när vi träffar vår tvillinggrupp.

Kram på er/elin

Hanna Velander sa...

hej hej, kikar in till dig, ja den va toppen helgen på Grötö:-)
idag blir de bara slöa för hela slanten:-)

MVH Hanna o Filip:-)

Abbes pappa sa...

Nu ångrar jag lite att vi inte åkte. Har liksom haft någon tanke om att Abbe är lite liten så att vi inte skulle ha så mycket glädje av det. Men det var kanske fel tänkt.

Å andra sidan var jag ju i Stockholm och pratade på Hjärtebarnsförbundets riksårsmöte, så det gick ju ändå inte.

Nästa år kanske.