12 maj 2009

Grötö

Nu på fredag är det äntligen dax för 22q11:s familjehelg på Grötö i Göteborgs skärgård! Jag ser fram emot det så himla mycket! Både att träffa gamla bekantskaper men även möta nya familjer som har barn med samma kromosomfel.

5 kommentarer:

Jonatan och Frida sa...

Kromosomfe och kromosomfel...det låter så neggo... lite annan uppsättning bara. Det är ju inget fel i det. Bara en uns annorlunda. Frida loves Freja!

Anonym sa...

Grattis Tobias (jag minns tom din födelsedag förra året)

Kul med helgen på grötö.

Vilken otur med knappen, men tur att det var lättfixat. Vad mkt hår hon har fått. Är det er vagn eller sjukhusets? Vår är nästan likadan, fast dubbel då:-)

Ni ska möjligen inte till borås på torsdag? Vi har tid kl 14 hos ögon kliniken om ni skulle vara i huset.

Kram på er alla tre/Elin

Anonym sa...

Hej på er!

Ha en riktigt kanon helg på Grötö & att vädret blir bra....Ska bli spännande att höra efteråt.Som sagt vi hoppas att kunna följa med nästa år
Kram Weronica

Carro sa...

"Inte ett moln så långt ögat kan nå,inte en droppe regn på flera dar..." så hoppas vi Grötö helgen blir :) Ska bli underbart skönt att vara på kusten och trevligt att träffa er igen och alla andra som är där! Ses på färjan:)

Honungspojkens mamma sa...

Hej och tack för din kommentar i min blogg!

Hon har minsann inte heller fått en lätt start här på jorden, lilla Freja... Jag har läst lite i er fina blogg och sett filmen när hon vinkar sig omkull. Så otroligt söt!

Och tur att knappinflammationen gick över.

Kram