22 november 2009

Suck

Feber, feber, feber och åter feber. Den vägar ge sig så i fredags var det en ny tur till doktorn. Doktorn kliade sig i huvudet och tog en massa prover. 49 i crp vilket betyder att det är en virusinfektion och inte hjälper med nån penicillin. De andra proverna såg bra ut så vi skickades hem för avvaktning. Han sa att vi skulle höra av oss om inte febern blivit bättre under helgen. Nu ikväll hade hon 38,6 så jag får ringa i morgon.

Med febern kommer ju kräkningar också. Riktiga kaskader flera gånger om dagen så det blir extra jobbigt att vara sjuk. Mycket tvätt blir det också!

Hoppas på en lugn natt och en förbättring!

3 kommentarer:

Hannsu sa...

:-( låter ju inge vidare

hur går det med jobbet efter branden?

kram

Jennifer sa...

Ja vad ska man säg. Kämpa på, det vänder så småningom... Vi ska ringa tillbarnakuten imorgon för att boka H1N1 vaccinsprutan. Får nog räkna med en tuff tid därefter verkar det som...men hellre det än den riktiga sjukan... Försök hitta ngn som är tvättansvarig denna veckan. Utnyttja den avlastning ni kan finna.

Honungspojkens mamma sa...

Åh, lilla Freja! Hoppas att hon snart blir frisk, så jobbigt med feber... Och vad fantastiskt söt och duktig hon var på filmerna!!!

Kram