06 augusti 2009

Vänner för livet


Vill skrika positiva "heja-på" rop så det hörs ända ner till Tyskland där våra vänner kämpar vidare mot cancern. Tycker verkligen att det är er tur att få vind i seglen nu.
Det är vidrigt det här med cancer. Förr var det "nått som de pratade om på tv". Nu kommer det smygande allt närmare. Folk som man känner får symptom och insjuknar och man står bara vilset och ser på.
Olika experter säger: "Ät si, ät så", sola inte, gör inte i och så. Men ändå kommer cancern till vem som helst, häsosam eller rökare.
Ta vara på er alla drabbade.

3 kommentarer:

Frejas moster sa...

Hej på Er, A och N!!!!!

Jennifer sa...

Tänk att ett foto kan förmedla så många känslor... Skänker era vänner en tanke om vind i seglen.
Läst ikapp en vecka som jag missat, ni verkar vara nästan på hemmaplan för oss här i Halland. Så oerhört tråkigt att höra att ngt envist litet virus drabbat Freja. Håller tummarna hårt för att det ger vika. Känner igen det där med att lämna inhalatorn hemma, då de väger som flera tegelstenar. Sköt om er och hoppas ni kan lapa lite sol innan ni bär av hemåt.

Anonym sa...

Tusen tack för alla varma ord och stöd ni ger oss..även visa har vi aldrig träffat...TUSEN TACK!!!!Vi ger oss inte lätt...och att kämpa vidare med er alla ger oss ännu mera kraft...

Många kramar från oss "spelare" här i Tyskland!!!!

P.S. Hoppas att vi ses snart!!!
P.S.S. JOsefine..det hörs så klart hit :)