26 augusti 2009

Träning

Vi har hårdträning här hemma idag. Försöker introducera Freja för krypandet och har lyckats få henne att stå på alla fyra. (om jag hjälper till) Fröken verkar ganska nöjd med att lätta från golvet också och står och gungar lite försiktigt, men att flytta sig ur fläcken verkar omöjligt!

Att stå och hänga vid bordet är också kul, speciellt om det ligger några kontroller till tv eller om datan står på bordet!

Placerade alla roliga saker framför Freja som skulle motivera henne att krypa. Med lite hjälp (läs mycket) så lyckades vi flytta oss!
Vi tränar vidare!

10 kommentarer:

Jennie sa...

Bra jobbat! Något som läskar är alltid bra! Kämpa på. Kram J

Prinsmamman sa...

Gullunge!!!

Anonym sa...

Fortsätt som ni gör så kommer krypningen snart =)

Sofia sa...

Då är det nog nära nu! heja heja =)

Elin sa...

Vad duktig hon är. Det går frammåt. Hejja Freja!!!

Jen sa...

Åh har ni också en sån vacker röd matta. Kan inte låta bli att skratta när jag ser Frejas älsklingsting i andra hörnet. Som är exakt samma tre i topp som vår dotter har! Dock vill hon inte heller förflytta sig om hon då inte råkar sitta i gåstolen, den far hon i ett jehu men annars är det stopp... Mycket bra kämpat av er!!! Ni är så duktiga!!!!!!!

Anonym sa...

Redig Tjej....Skam den som ger sig =) Hoppas allt är bra med er?
Kram Weronica

Jonatan och Frida sa...

Heja Freja!! F

Skalmans mamma sa...

Så duktig hon är! Ser att fjärrkontrollerna är populära ;-)

Lina sa...

Ler för mig själv och blir rörd av det sista fotot. Jisses vad ni måste kämpa med allt, jag beundrar er! Roligt att ni har placerat fjärrkontrollerna vid "mållinjen". Alla sätt är bra.