02 augusti 2009

Rena rånet

Har glömt att gnälla här på bloggen om att Freja har kräkts som en galning det sista. Det började lite i smyg innan vi åkte på semester för att sen eskalera ännu mer. Här på campingen finns det tillgång till både tvättmaskin och tumlare. Enligt Försäkringskassan har de räknat ut att en maskin tvätt kostar 4 kr. Detta är inklusive tvättmedel, slitage av maskin, vattenförbrukning, strömförbrukning, ja rubbet!

Här kostar en maskin 40kr och tumling 10kr. På en vecka har vi tvättat fyra maskiner och tumlat de flesta också. One week to go.

3 kommentarer:

miamaria sa...

Såg handduken på bilden nedanför och tänkte "neeej, det måste vara kräkshandduken" och det fick jag ju bekräftat här då... Fasen också, hoppas verkligen att det vänder snart... Och du, länken fungerade utmärkt ;) längtar efter er massor! puss och kram

Elin sa...

Å nej, jag som trodde att Freja snart skulle ha kräkts färdigt. Tur att det finns tvättmaskin, men snacka om rena rama rånet. Ni borde ju få dispans egentligen. Å så däcken också, helt otroligt vad fräcka folk är.

Hoppas ni har det bra i övrigt iaf. Härliga bilder som vanligt.

evalena sa...

Hutlöst vilket pris dom tar. Jag försöker att inte tvätta här nere, men i erat fall har ni ju inget val. Kul att få träffas lite i sommar.

Kram