01 mars 2009

Tjockis

EKG provtagning


Fredagens vikt: 7115 gr !!!!

I fredags var det dax för återkontroll med ultraljud på hjärtat. Allt såg bra ut sa Dr Orm, och från och med nu är det bara ett ultraljud i halvåret som behövs. Vi pratade mycket om matningsproblemen som vi har med Freja, i och med att vi fortfarande står och stampar på samma punkt som vi i aug. Det enda som man får i henne är några droppar vatten då och då.

Jag vill att de ska gå ner och kolla i matstrupen för att se om det finns nått "mekaniskt" som kan tänkas vara på tok. Han höll med om att det kanske skulle vara en bra ide men var tvungen att rådfråga med en annan läkare om detta. Fortsättning följer...

En annan god nyhet är att Freja har fått sin första tand!! I underkäken börjar man ana lite vitt i tandraden. -"Äntligen" som Gert Fylking hade sagt!

3 kommentarer:

Molly sa...

Vilken stor tjej du blir Freja:) Hälsa mamma att jag ringer i veckan för att se om det finns tid för en fika..

Freja sa...

Molly: Ja, det gör det!

Anneli och Wilgot sa...

Hej på er!
Wow! Jag måste kommentera Frejas vikt - över sju kilo! Min fågelunge brås väl på sin mamma, lång och smal (eller...inte!). Han mäter 77 cm och har inte tagit sig över 9 kg än. Kanske inte konstigt med tanke på att han inte är still två sekunder. Det första han gör på morgonen är att sätta på radion vid vår säng och dansa. Fullt ös, medvetslös. Det vore trevligt att ses nån dag!