27 mars 2009

Nytt försök


Idag inhandlade jag majskrokar och rån. Har fått tips från snälla medmänniskor att detta ska vara prima för matvägrande barn. Tror ni Freja tyckte om det? Hon tog en majskrok, tittade äcklad på mig och slängde den i golvet. Likadant med alla försök med rånen. Efter att ha erbjudit henne dem x antal gånger så gav jag upp.
Jädra skitunge.
Fler förslag?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, Här är allt bra, hoppas ni har det bra oxå, & att vi kan ses så småningom....Lukas gillar pommes från McDonalds, kanske inte det bästa men kan vara värt att prova. De blir ju oxå mjuka i munnen. Lycka till! Kram Petra

lindaemil sa...

Hej!! Finns majskrokar med vaniljsmak. Kanske lika sötsugen som mamman;)hihi
Puss på er/Falköping

Hannah sa...

Men tex glass då? På pinne. Har hon mjölkallergi? Finns sån tofu-glass. Det kan hon väl inte motstå!!! :-) Eller små, små chokladbitar, de smälter ju i munnen, kanske inte det nyttigaste men men.... :-)

Jonatan och Frida sa...

Haha... lilla plutten. Har ni provat med nåt gott och sött. Med tanke på att lilla Klara BARA åt vaniljglass, vaniljsås och grädde i början så kanske det kan vara värt att testa. Jag menar har man väntat så länge med att käka så vill man ju kalasa till det lite. Brownies är ju också gott. Ska jag baka nåt!? Kram Fridan

Norin/Lindgren sa...

LEVERPASTEJ!!! Det smaskar Sixten på nu... jag hade lite på fingret som jag drog av mot en tand, då smackade han 6 slickade sig om munnen... Helt otroligt!!! Sen brer vi majskrokar & rån med det & han slickar suger smackar & GILLAR smaken:)))
Lycka till!!
(Messör kanske oxå är något, det har vi inte provat än...)

Imsavimsa sa...

Pepparkakor smälter bra i munnen och smakar mycket! Inte säsong för det kanske men det finns ju att köpa året runt.

Anonym sa...

Ramlösa kan vara bra att börja med. Det gör så att de känner att de har något i munnen. Logoped rekommenderade det för oss. Funkar det inte att dricka ur mugg/glas kan du prova att droppa i munnen m en spruta, typ 10ml.